CHP Akhisar Belediye Başkan Adayı Besim Dutlulu'ya destekler çığ gibi devam ediyor. Seçim çalışmaları kapsamında Akhisar Motosiklet Kulübü Akhisar Rides'ı ziyaret eden Dutlulu, motosiklet sürücüleri ile yaptığı sohbette, bilinçli ve trafik kurallarına uyan motosiklet sürücüleri yetiştiren böyle kulüpleri desteklediğini ifade etti.

Akhisar'da otomobil sayısına yakın oranda motosiklet sayısı olduğunu dile getiren Dutlulu, motosiklet sevdalıları için bir festival organize edilebileceğini söyledi. Bilinçli sürücüler yetiştiren, topluma fayda sağlayan böylesi oluşumları desteklediğini söyleyen Dutlulu, Akhisar Riders'ı Motosiklet Kulübü'nün kente renk kattığını söyledi. Trafik sıkışıklığında ve otopark sorununun artmaması için motosiklet kullanımının artılarından bahseden Dutlulu, yönetime geldiklerinde çeşitli faaliyetlerle bu konu hakkında farkındalık oluşturacaklarını sözlerine ekledi.

Motosiklet sürücüleri bir süre Dutlulu ile sohbet ederek, şikayetlerini dile getirdiler. Daha sonra hep birlikte hatıra fotoğrafı çekildi.