Böyle bir ortamda MHP İlçe Başkanımız Ahmet NAMAL ve eski İlçe Başkanı V. Halil ÖKSÜZ, yönetim kurulu ve yeni meclis adayları üyelerimizle beraber güzel bir tablo oluşturarak ileride hatırlayacağımız bir anı ölümsüzleştirmiş bulunuyoruz.
Belediye Meclis Üyelerimiz ;
Halil AKTAŞ
Mehmet TAŞER
Arif ORUNTAŞ
Leyla ÖZKAN
İbrahim VARDAR
Serbülent VATANOĞLU
Doğan ENSİVRİ
Ve rahmetli olan Süleymanlı Belediyesi eski başkanımız Hasan Paşalı ADINA OĞLU Kamil PAŞALI 5 yıllık hizmetleri için anı olarak Akhisar Belediye Başkanımız Sayın Salih HIZLI’ dan anı plaketleri ile birlikte ödüllendirilmiştir.
Ödül törenine müteakiben heyet olarak Akhisar MHP İlçe Başkanlığına geçilerek 5 yılın muhasebesi yapılmış karşılıklı dilek ve temennilerle güzel bir ortamda duydu dolu toplantımız yapılmıştır.
Daima hep beraber her zaman birlikte olmak ve tecrübelerinden faydalanmak isteğimize gönülden daima birlik ve beraberlik içinde olacaklarını ifade etmeleri bizleri daha da çok sevindirmiştir.
  Yaptıkları görev ve hizmetleri için çok minnettar olmakla birlikte değerli meclis üyesi arkadaşlarımıza bundan sonraki hayatlarında aileleri ve sevenleri ile birlikte sağlık, huzur, mutluluk dolu bir gelecek diliyoruz. Sağ olsunlar var olsunlar.
-Biz Büyük Bir Aileyiz-