Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Akhisar İlçe Teşkilatı ve Manisa 2. Sıra Milletvekili adayı Avukat Osman Oktay ile birlikte Pazar günü mahalle hayırlarını dolaştı. Akşam Akhisar Belediyesi Sinema Salonunda  “Kafes” filmini izledi.

MHP heyeti ilk olarak sabah saatlerinde, Akselendi   Mahalle hayrına katıldı. Burada Mahalle temsilcisi   Vedat Çetin ve partililer tarafından karşılandı. Mahalle halkı ve esnaflarla görüştü.

Akselendi Mahallesinden ayrılan MHP teşkilat Musaca  Mahalle hayrına katıldı. Burada da mahalle sakinleriyle görüşen Manisa 2. Sıra milletvekili adayı Avukat Osman Oktay, vatandaşlardan destek istedi. Burada mahalle sakinlerinin ve çevre mahalle muhtarlarının yakın ilgisiyle karşılana heyetin duygulandığı görüldü.

Daha sonra Kırkağaç ilçesine bağlı Alifakı Mahallesine giden MHP heyeti burada Manisa Milletvekili ve adayı Erkan Akçay ve Erkan Öztürk ile buluştu.

Pazar günü yoğun ziyaret programına İlçe başkanı İbrahim Uğurlu, milletvekili 2. Sıra adayı Avukat Osman Oktay, başkan vekili Haluk Ereceli, başkan yardımcıları Halil Öksüz, Kani Üçerler, Osman Çelik, Fatih Bilgen, yöneticiler, Belediye meclis üyesi Halil Aktaş ve çok sayıda partili katıldı.