Milliyetçi Hareket Partisi Manisa 2. Sıra Milletvekili Adayı  Avukat Osman  Oktay seçim çalışmalarını ara vermeden sürdürüyor.  Çalışmalar kapsamında  Akhisar Bakkallar ve Benzerleri esnaf odasını ziyaret etti. İlçe Başkanı İbrahim Uğurlu ve parti yöneticileri ile birlikte ziyareti gerçekleştiren Osman Oktay, Oda Başkanı Zafer Kara ile bir araya geldi.

Ziyaretlerinden dolayı MHP heyetine teşekkür eden Akhisar Bakkallar Odası  Başkanı Zafer Kara parti gözetmeksizin Akhisarlı Milletvekillerinin mecliste görmek istediklerini dile getirdi. Başkan Kara konuşmasında, “İkinci sıradan olmanız bizi her şeyden önce bir Akhisarlı olarak çok sevindirdi. Hangi siyasi parti olursa olsun, parti gözetmeksizin hizmet amacı taşıyan herkesin Büyük Millet Meclisinde Akhisar’ı temsil edecek olması  bizleri sevindiriyor. Yolunuz açık olsun” ifadelerini kullandı.

MHP’li aday Oktay’da yaptığı konuşmada şehir yönetiminde sivil toplum kuruluşlarının büyük öneme sahip olduğunu dile getirdi. Oktay konuşmasına şöyle devam etti. “Bizim amacımız Akhisar’ımıza, Manisa’mıza ve Ülkemize hizmet etmektir. Bunun için yola çıktık. Bu hizmeti gerçekleştirirken de Sivil Toplum Kuruluşlarıyla ortak hareket etmek istiyoruz. İnşallah hep birlikte daha güzel bir ülke için çalışmaya devam edeceğiz” dedi.