Yıllar önce Akhisar’ın en güzel gezinti yerlerinden olan, çay bahçeleri ile çam ağaçları ile kaplı Merkez Şehit Yüzbaşı  Necdi Şentürk  parkı içersinde gelişi güzel  araçlar bırakılıyor. Bir zamanlar şimdi  bakımsız vaziyette, fıskiyeleri  çalışmayan parkın tam orta yerinde kameliye olduğunu, söyleyen emekli adının açıklanmasını istemeyen bir vatandaş, “ Birkaç yıl öncesine kadar daha bakımlı olan  özellikle  bahar ve yaz  aylarında biz emeklilerin  dinlenme yeriydi. Ama şimdi  adeta bir kargaşalık ortamında, araçların arasında  dostlarımız ile sohbet bile edemiyoruz.” Dedi.

                Şehit Yüzbaşı Necdi Şentürk  Merkez parkının bir köşesinde tarihi Zeynezade  Kütüphanesi, 1984-88 yıllarında  Belediye Kreşi olarak düzenlenen, şimdi Gençlik Merkezi bunası  bulunurken, içinde her geçen yıl sınırlarını genişleten ve yaz günleri düğün törenlerinin yapıldığı üç adet gazino bulunuyor. 

              Akhisar Belediyesi tarafından  Büyükşehir’e  devredilen  park için  Büyükşehir belediyesinin  özel bir proje çalışması yaptığı öğrenilirken, Akhisarlılar  projenin bir an önce gerçekleştirmesini, ve parkın tekrar eski günlerde ki gibi önemli bir nefes alınacak ve dinlenilecek duruma getirilmesini istiyorlar.   

Haldun AKYÜZ