Manisa 3 Bant Bilardo İl Birincilliğinde geçen yılın şampiyonu Barış Sağıroğlu’nu mağlup eden İsmail Akar Manisa il birincisi oldu ve Manisa’yı temsil etme hakkı kazandı. Düzenlenen turnuvada Beden Eğitimi öğretmeni Akhisarlı İlker Ayan da il üçüncüsü oldu.

Manisa Şehzadeler İlçesi Şampiyon Bilardo Salonu’nda 1-6 Ocak tarihleri arasında 3 Bant Bilardo İl Birinciliği düzenlendi. İl Birinciliği ’ne Manisa ve ilçelerinden 103 sporcu katıldı.

Final nefesleri kesti

Manisa, Alaşehir, Akhisar Salihli, Turgutlu Kırkağaç ve Soma 103 sporcunun kıyasıya mücadelesi sonucunda 150 maç sonucunda turnuvanın şampiyonu İsmail Akar oldu. 103 sporcu arasında kıyasıya 6 gün devam eden 3 Bant Bilardo İl Birinciliğinde finalde Barış Sağıroğlu ile İsmail Akar karşılaştı.

Çok sayıda bilardo severin de izlediği heyecanlı geçen final müsabakasının molasına 22 -20 Barış Sağıroğlu girdi. Moladan sonra ard arda sayılar alan İsmail Akar finali 40 -32 kazanarak Manisa’da bilardonun şampiyonu oldu. Dereceye giren Barış Sağıroğlu, İlker Ayan ve Adnan Özçiftçi’ye madalya ve kupaları takdim edildi.

 Özel Haber: Muharrem KAZER