Güvençer'in ziyaretinde kendisine Akhisar Kaymakamı Kaan Peker, Akhisar Belediye Başkanı Salih Hızlı ve Belediye Başkan Yardımcısı Ömer İşçi eşlik ettiler.  Ziyarette konuklar; Akhisar Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Abdurrahman Yılmaz, Meclis Başkanı Şenol Ürküp, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Ufuk Merde, Yönetim Kurulu Üyeleri Levent Eren ve Adem Çakır  tarafından karşılandı. 

Ziyaret esnasında ATSO Yönetim Kurulu Başkanı Abdurrahman Yılmaz Odayı ziyareti anısına Oda logolu tabağı Vali Mustafa Hakan Güvençer'e hediye etti. 

Ziyaret sonrası bir açıklama yapan ATSO Yönetim Kurulu Başkanı Abdurrahman Yılmaz  "Sayın Valimiz Akhisar'ı ziyareti kapsamında Odamıza da bir nezaket ziyareti gerçekleştirmiştir. Ziyarette kendisine Akhisar'ımızın ekonomik ve Sosyal durumu hakkında bilgiler verdik. Yararlı bir ziyaret oldu.  Odamızı ziyaret ettikleri için kendilerine teşekkür ediyorum " dedi.  

Ziyaretten sonra Manisa Valisi Mustafa Hakan Güvençer, Akhisar Kaymakamı Kaan Peker, Belediye Başkanı Salih Hızlı, ATSO Yönetim Kurulu Başkanı Abdurrahman Yılmaz  Akhisar Organize Sanayi Bölgesinde gerçekleştirilen Müteşebbis heyet toplantısına katıldılar.