Akhisarpress.com

 

Akhisar Belediyespor Taraftar Grubu Akigolar Gölet Cafe Restorantı‘nda İftar yemeği verdi.


  Mübarek Ramazan Ayı dolayısıyla Akhisar Belediyespor Taraftar Grubu Akigolar Tribün liderleri Yalçın Utcu, Cüneyt Sıvacı, Cumhur Özkaynak ve Akigolar Tabuları Yıkmak için Manisaspor Taraftarlarını da İftar yemeğine davet etti. Ancak edinilen bilgiye göre Manisaspor Taraftarları Akigoların daveti olan İftar yemeğine katılmadılar.            

        

Ezanın okumasından sonra edilen duanın ardından Gülbeyaz Yemek Fabrikası tarafından hazırlanan İftar yemeği başladı.

 Yemek Sonrası Akigo Taraftar Grubundan Sözcü olarak konuşan Gazi Lakaplı Mustafa Uz “Biz Akigolar olarak Bu gece Manisalı arkadaşlarımızı iftar yemeğimize davet ettik. Onlara zeytin dalı uzattık ancak onlar gelmedi, sağlık olsun biz birlikte iftar sofrasında oturup sohbet ederek kaynaşmak isterdik “dedi.


Ardından Söz Alan Akhisar Belediyespor Kulubü Başkanı Hüseyin Eryüksel  ise “bizde isterdik Manisalı Taraftar arkadaşlarla birlikte iftar açıp kaynaşmayı ancak olmadı. Olsun Biz Bize yeteriz diyor bu geceyi düzenleyen arkadaslara teşekkür ediyorum. Ligde ilk maç bizim inşallah iyi oynar istediğimiz  sonucu alırız bu da sizlerin 12 ADAM Akigoların destekleriyle olur teşekkür ediyorum” dedi.


 İftar Yemeğinde son olarak Akhisar Kaymakamı Kamil Köten konuştu ve “Bu yıl Akhisar’ımızın işi zor ancak bu ligde kalacağız bunun inancı tam. Diyorum ki Akhisar İLÇESİ  160.000 kişi.  Yani 160 bin Akigoyuz bunu unutmayalım Tüm ilçe Takımımızın yanındadır” dedi.