Tam Olimpik Büyük havuzun yanında  yaşları  9-15 arasında ve yine yaşları 3-8 arasında çocuk havuzları Hüsnü Kahraman Kültür Parkı içinde  bulunuyor.

24 Temmuz Basın Bayramı nedeniyle Akhisarlı basın mensuplarının  isteği doğrultusunda 27 Temmuz günü  Yüzme Havuzları İşletmecisi Şaban Taşkıran’ın verdiği kahvaltılı toplantıda, Taşkıran  24 Temmuz Basın bayramını kutladıktan sonra, “Manisa’da en modern yüzme havuzları Akhisar’ımızda bulunuyor. Tek eksiğimiz gerekli reklam eksiği nedeniyle Manisa ve ilçeleri başta olmak üzere varlığımızı bilenlerin sayısı az. Görenler “her türlü imkan var. Çok güzel bir tesis” diyorlar.20 yıl önce belediye tarafından yapılmasına rağmen gördüğünüz gibi temizlik ve hijyen başta olmak üzere gün boyu kalanlar tarafından tebrik ediliyoruz. 6 genç ve diplomalı cankurtaran arkadaş görev yapıyor. Ayrıca 20 kişilik hizmet personelimiz var. Her gün havuzlarımız ilaçlanıyor.Hiç bir masraftan kaçınmıyoruz. İnanın  bu örnek tesiste en iyi hizmeti sunarken, kar ettiğimiz söylenemez. İşletmeci olarak tek düşüncem tesislerin yıpranmadan başta Akhisarlılar olmak üzere herkese hizmet etmektir.” Dedi.

Yüzme Havuzları İşletmecisi Şaban Taşkıran Akhisarlı basın mensupları ile havuz başında toplu çekilen resimden sonra, konuklarına tek tek teşekkür etti.