Manisa Büyükşehir Belediyesi Akhisar’da Ballıca, Erdelli ve Dereköy mahallerinin bağlantı yolunda yaklaşık 11 kilometrelik sıcak asfalt çalışması başlattı. Bölge sakinlerinin yıllardır özlemini çektiği çalışmayla birlikte, birçok mahalleyi birbirine bağlayan bu yolda ulaşım artık daha konforlu olacak.

İl genelinde dev bir asfalt hamlesi hayata geçiren Manisa Büyükşehir Belediyesi, Akhisar ilçesi, Ballıca, Erdelli ve Dereköy mahallerinin bağlantı yolunda yaklaşık 11 kilometrelik sıcak asfalt çalışması başlattı. Bu kapsamda Büyükşehir Belediyesi Basın Yayın ve  Halkla İlişkiler Dairesi Başkanı Hasan Eryılmaz, Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanı Nursel Ustahmehmetoğlu, Akhisar Koordinatörü Doğan Ensivri ve Kültür Şube Müdürü Adem Gökçe bölgede devam eden asfalt çalışmalarını  yerinde inceledi. Yapılan çalışmanın bölge için önemini ifade eden Ensivri, “Yıllardır yollarının bakımsızlığı nedeniyle zorluk yaşayan Ballıca Mahallesi’ndeki vatandaşların sorunu son buluyor. Ballıca, Erdelli ve Dereköy bölgesinde yaşayan vatandaşlarımızın yoğun olarak kullandığı bu yolda yapılan çalışmaların ardından ulaşım daha güvenli olacak” dedi.

Vatandaşlar Çalışmadan Memnun


Gerek tarım arazilerine ulaşım, gerekse mahalleler arası ulaşımda yoğun olarak kullanılan bu yolda yapılan asfalt çalışmaları nedeniyle memnuniyeti ifade eden vatandaşlar Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’e teşekkür etti.