Kızılay Akhisar Şubesi Kurban Bayramında 'Kurban Bereketi Yıl Boyu Sürsün'sloganı ile yola çıktığı ve geleneksel hale getirdiği vekalet ile kurban kesimi ve ihtiyaç sahiplerine dağıtımı ile ilgili basın açıklaması düzenledi.

Yapılan basın açıklamasında Kızılay Akhisar Şube Başkanı Orhan Çeçen şunları söyledi;
'Artık geleneksel hale gelen Türk Kızılayı Vekaletle Kurban Kesim Kampanyası ile bu yıl da inşallah binlerce mazlumun sofrasına et, yüreklerine saadet ve yüzlerine tebessüm getireceğiz.
“Kurban bereketi yıl boyu sürsün.” slogan ile düzenleyeceğimiz ve sizlerin desteklerini bir kez daha talep edeceğimiz kampanya sayesinde, ihtiyaç sahiplerine sadece Kurban Bayramı
döneminde değil, yı1 boyu ulaşacağız. 

Hayırseverlerin Kurban ibadetlerini, amacına ve kuralına uygun olarak yerine getirebilmeleri için ortaya koyduğumuz, “Kurban’da Kızılay Modeli’ni” bu yıl da titizlikle uygulayacağız. Bu öncü ve örnek model sayesinde hayırseverlerimiz, tüm dini gereklere uygun olarak kesilen kurbanlıklarından, sağlıklı koşullarda elde edilen etlerin, gerçek ihtiyaç sahiplerine ulaşmasının huzurunu yaşayacaklar. Bu çabamızın hedefine ulaşabilmesi için sizlerin vereceği destek, büyük önem taşımaktadır. Sizlerden beklentimiz, ortak insani değerler paydasında bir kez daha buluşmaktır. Gönüldeşliğimizin ortaya çıkaracağı sinerji, daha çok ihtiyaç sahibine yardım elimizi uzatabilmenin yolunu açacaktır. 

Türk Kızılay’ının ortaya çıkaracağı her değer, bizlerin değil, insani çabalarımızda. bizleri yalnız bırakmayan siz değerli destekçilerimizin eseridir. Türk Kızılay’ını bir kez daha sahipleneceğinize inanıyor, gerek kampanyamıza katılımınız gerekse de kampanyamızın daha geniş kitlelere ulaşması noktasındaki desteğiniz için şükranlarımı sunuyorum.  En içten sevgi ve saygılarımla.'dedi.