Akhisar’da uzun yıllardır dondurmacılık sektöründe faaliyet gösteren Piramit Dondurma geleneksel hale getirdiği Kur’an Kerim Kursu’na katılan çocuklara ücretsiz dondurma dağıtımını bu yıl da gerçekleştirdi. Şeyh İsa Camii İmam Hatibi Bayram Uçak ve önderliğindeki yaklaşık 50 öğrenciye Piramit Dondurma işletmecisi Macit Tepeköylü ücretsiz dondurma dağıttı.

Bayram hocanın önderliğinde bu işe kalkıştığının altını çizen hayırsever işadamı Macit Tepeköylü yaptığı açıklamada, “çocuklarımıza dinimizi teşvik etmek amacıyla gayret içerisinde bulunan kişi ve kuruluşlara destek sağlamak amacıyla karınca kararıyla böyle gelip bir jest yaptık” dedi. İmam Hatip Bayram Uçak ise yaptığı açıklamada birkaç yıl önce hayırsever iş adamına gidip böyle bir ricada bulunduklarını ve o gün bugün bu jest bir geleneksel hale geldiğinin altını çizerek teşekkür etti.

Aşırı sıcak havalarda Şeyh İsa Camisini doldurarak Kur’an-ı Kerim öğrenen çocuklar ise bu jest karşısında teşekkür ederek afiyetle dondurmalarını yediler.(BG)