4 yıl önce Eğitim-Öğretime açılan Macide-Ramiz Taşkınlar Fen Lisesi dördüncü yılını okulun bahçesinde yaklaşık 500 kişilik öğrenci, öğretmen ve okul müdürlerine köfte ziyafeti çekti.

4. Geleneksel Köfte gününe Köfteci Ramiz Şirketi yönetim kurulu Başkan yardımcısı Bircan Taşkınlar, Yönetim kurulu üyeleri  Av. Birtan Taşkınlar, Bülent Taşkınlar, Can Taşkınlar, İlçe Milli Eğitim Müdürü Süleyman Mermer, Okul Müdür yardımcısı Tülay Oktay, Öğretmenler ve öğrenciler katıldı. Okula gelen misafir ve davetlileri okul Müdür yardımcısı Tülay Oktay karşıladı.

okul idarecisi ve öğretmenleri kutlayan Köfteci Ramiz Şirketi yönetim kurulu Başkan yardımcısı Bircan Taşkınlar;" şunları söyledi. Bircan Taşkınlar;" Okulumuzun başarılarıyla beraber her sene geleneksel olarak yaptığımız köfte gününün dördüncüsünü düzenliyoruz. Öğrencilerimize köfte ikram ederek onların çalışmalarınla tanışıyoruz. Böyle bir iş yaptığımızdan dolayı çok mutluyuz. Buna benzer okul, okullar, sağlık ocakları gibi işler yapma kaygısıyla çalışıyoruz. Tüm Akhisar’ımıza hediye ve hatıra olması önemli. Pırıl pırıl çocuklarımız yetişiyor ve bu bizi çok mutlu ediyor. Köfte gününe katılan İlçe Milli Eğitim Müdürüne, tüm okul müdürlerine, öğretmenlerine, öğrencilerimize ve basınımıza Taşkınlar ailesi olarak teşekkür ediyoruz" dedi.