Akhisar’da dün gece boşanmak üzere olduğu kocası tarafından 3 çocuğuyla birlikte yaşadığı evi ateşe verilen Emine Cüce konuştu. 

Olay dün gece saat 23.00 sıralarında Seyitahmet Mahallesi 315 Sokak üzerinde uzun süredir ayrı yaşadığı eşi Okan C.’nin eve gelip çocukları görmek istemesiyle başladı. Tartışmanın büyümesiyle Okan C. evin içine girip  benzin dökerek evi ateşe verdi. Eşinin ve çocuklarının kaldığı ev ile birlikte yan tarafta 2 komşunun da evi küle döndü. Şans eseri olayla can kaybı yaşanmadı. 3 ev ise yaşanmaz hale geldi. 

Olay sonrası Akhisar Press’e konuşan Emine Cüce, eşiyle uzun süredir ayrı yaşadıklarını ve boşanma davası açtığını söyledi. Sürekli kendisini rahatsız ettiğini kendisini ve ailesini defalarca tehdit ettiğini ifade etti. Koruma talebinde bulunduğunu ve koruma verilmediğini de söyledi. 

Çocuklarından birinin kendisini aradığını ifade eden Emine Cüce; “Anne babam eve geliyor, evi yakacakmış girmeyin dedi. Ya ben içeride olsaydım ölseydim. O sırada ablamın evindeydim. Çarşamba günü boşanma davamız açılacak. Bu saatten sonra beni insanlıktan çıkardı. Şuanda her şeyimiz yandı, hiçbir şeyim kalmadı. Daha hala onu yakalamıyorlar, nasıl adalet bu, böyle adalet olmaz olsun. Allah rızası için onu yakalasınlar. 

NEYİ BEKLİYORLAR BENİM ÖLMEMİ Mİ?

Ya bu insanlar yansaydı bu evde, ben burada olsaydım yansaydım. Neyi bekliyorlar benim ölmemi mi? Öldürün o zaman beni şimdi öldürün. Benim çocuklarımın suçu ne? 

EVİ YANAN KOMŞULARDA SOKAKTA KALDI

Evlerinin olayın kendileriyle alakası olmamasına rağmen yanarak kül olduğunu ve sokakta kaldıklarını belirten komşu Hanife Çalışkan; “Ben burada çocuklarımla yaşıyorum. Eşim İzmir’de çalışıyor. O sırada dışardaydım, 2 oğlum içerideydi. Hemen koşup geldim küçük oğlumu kurtardım. Büyük oğlumda yan taraftaki yaşlı babaanneyi kapısını kırarak kurtardı. Biz o anda içeride uyuyor olsaydık cenazemiz çıkacaktı. Biz devletten yardım bekliyoruz. Şuan mağdur durumdayız.” Dedi.