Akhisar’da yeni kurulan Kızılay Kadın Kolları kendilerini tanıtmak amaçlı kahvaltı organizasyonu gerçekleştirdi.

Akhisar Tadhisar Fırın ve Cafe’de gerçekleştirilen Kahvaltı organizasyonuna Akhisar Kaymakamı Kamil Köten, Belediye Başkanı Salih Hızlı, İlçe Emniyet Müdürü Mehmet Turhan, Manisa Kızılay Kan Bankası Müdürü Dr. İsmet Nardal, Akhisar Kızılay Şube Başkanı Orhan Çeçen, Akhisar Kızılay’ı Kadın Kolları Başkanı Selda Korkmaz ve yönetim kurulu üyelerinin yanı sıra Akhisar’daki bazı sivil toplum örgütleri temsilcileri katıldı.

Programın açılış konuşmasını yapan Türk Kızılay’ı Akhisar Şune Başkanı Orhan Çeçen, Kızılay’ın önemine vurgu yaptı. Akhisar’ın potansiyelinin yüksek olduğunu belirten Çeçen, “Bizler Kızılay’ın yöneticileri ve gönüllüleri olarak, Akhisar halkı adın çaresizlere çare olmaya çalışıyoruz. Geçtiğimiz bir yıl içerisinde bizler Akhisar Kızılay olarak, 150 aileye 250’şer TL nakit para, 366 aileye gıda ve giyim yardımında bulunduk. Bizler de Akhisar’da bu yardımların devam etmesi adına çalışmalarımızı devam ediyoruz.

Kan bağışı konusana gelince Akhisar Manisa ilçeleri arasında en çok bağışta bulunan İlçe Ünvanına sahiptir. Geçtiğimiz yıl Akhisar’dan 8660 ünite Kızılay’a kan bağışı yapıldı. Bu ramak Akhisarlılar olarak bizleri onurlandırıyor. Ancak diliyoruz ki bu rakamı dada da yukarılara çıkarırız. Akhisar’da Kızılay olarak bir yenilik yapıp Kadın Kollarımızı kurduk. Onlarla beraber İnşallah çalışmalarımıza daha yüksek bir tempo kazandırıp hizmet vermeye devam ederiz. Katıldığınız için hepinize çok teşekkür ederim.” Dedi.

Orhan Çeçen’in ardından konuşan Manisa Kan Bankası Müdürü Dr. İsmet Nardal’da Akhisar’a Kızılay konusundaki duyarlılığından ötürü teşekkür etti.

Akhisar Kaymakamı Kamil Köten’de kahvaltı programında kendilerini tanıtan Kızılay Kadın Kolları’na başarılar dileyerek, Kendilerine Kaymakamlık olarak gereken desteğin verileceğini belirtti.