ATV Televizyonu'nda yayınlanan "Kim Milyoner Olmak İster" isimli yarışma programının Akhisar seçmeleri, Novada AVM’de yapıldı.

Novada AVM’de yapılan seçmelere katılmak isteyenler, sabah erken saatlerde gelerek yarışmanın katılım formlarını doldurdular. Yoğun ilginin olduğu yarışma seçmelerinde ATV Televizyon Programlar Koordinatörü Atila Irgılata ve Program Strateji Uzmanı Erman Karagöz yarışma adayları ile tek tek görüşerek seçme yaptılar.

ATV Televizyon Programlar Koordinatörü Atila Irgılata Akhisar Press Haber’e yaptığı açıklamada; “Tüm Türkiye’de başlatmış olduğumuz Kim Milyoner Olmak İster programının Akhisar mülakatlarını yapmak üzere buraya geldik. Bundan önce Keşan’daydık sonra Çanakkale Ayvalık’tan buraya geldik ve buradan da Çeşme’ye geçeceğiz. Bu mülakatlar kış boyu da sürüyor. Herkes İstanbul yarışmacıları seçiliyor diye söylüyor. Halbuki biz Türkiye’nin her yerine gidiyoruz. Tüm yarışmacılarımızı Türkiye’den seçmeye çalışıyoruz. Kıbrıs’tan da yarışmacı seçtik. Önümüzdeki sezon izleyeceksiniz. Amacımız tüm Türkiye’nin eşit şansa sahip olduğu bir yarışma olsun istiyoruz. Niye Akhisar’a da milyon vermeyelim. Bugüne kadar programda 44 Milyon TL para dağıtmışız. Türkiye tarihinde en yüksek para ödülü bu yüzden de ATV bu projenin arkasındadır. Türkiye’de 10 yıldır devam eden tek yarışmadır. 

Akhisar ile ilgili düşüncelerini de paylaşan Irgılata; “Bu Akhisar’a 4.gelişim, daha önce 3 kez tiyatro ile gelmiştim. Şimdi ATV’yi temsilen burada olmak daha da güzel. Akhisar’ı iyi bildiğim için büyük bir ilçe aradığınız her şeyi bulabiliyorsunuz.” Dedi.

Saat 11.00 ile 18.00 arasında yapılan seçmelere Akhisar’dan 200’e yakın kişi başvuru yaptı.

Başvurular sonrasında İstanbul’da yapılacak olan değerlendirmenin ardından ikinci bir mülakatta başarılı olan adaylar yarışmaya katılma hakkı kazanabilecek.