Akhisar Belediyespor’un yapımı devam eden stadı için Kekinoğlu Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Üyesi İsmail Keskinoğlu Twitter hesabından yaptığı açıklamada stadın isminin “Arena” olmamasını istedi. 

Keskinoğlu attığı twitte; “Akhisarspor Arena’da mı oynayacak? Mucbir sebeplerden bir sezon gecikmeyle de tamamlansa, önümüzdeki sezona Akhisarsporumuzun  futbol maçlarına ev sahipliği yapacak stadyumumuz bitecek inşallah. Bir Akhisarlı olarak spora şiddetin bu kadar arttığı bu dönemde, tarihte insanların ya birbirlerini yada hayvanları öldürmek için kullandıkları alanlara mal olmuş Latince kökenli “Arena” ismini stadımıza yakışmayacağını düşünüyorum. Sevgili Akhisarlıların bu konuda fikirlerini sosyal medya aracılığıyla paylaşmaları sayesinde, varlığından ve duruşundan gurur duyduğumuz takımımızın adından da gurur duyacağımız ve bize ait bir isimle konuklarını ağırlamasını sağlayacağımız stadımıza inşallah en kısa zamanda kavuşuruz. Haa benim önerim ne derseniz, “Akhisar Ermeydanı” derim.” Dedi.

Attığı twit dakikalar içinde retwitlenen ve beğenilen Keskinoğlu’na başlattığı bu kampanyaya destekler gelmeye başladı. 

Akhisarpress'e konuyla ilgili kısa bir açıklama yapan İsmail Keskinoğlu; “Bütün Akhisarlılarla el birliğiyle güzel bir şeyler çıkaracağımıza inancım tam” dedi.