ÖZEL HABER / Mustafa ÖZDEMİR - Akhisar Tecrübelerini Paylaşıyor adlı programın konuğu olan Keskinoğlu Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Mehmet Keskinoğlu program sonundaki soru cevap bölümünde sorulan bir soruya “Biz Kimseyi Zorla Çalıştırmıyoruz” diye cevapladı.

Tecrübe paylaşım programının sonundaki soru cevap bölümünde ensondanbakis.com internet haber sitesi kurucusu Vedat Özel’in “Neden çok zor şartlarda işçi çalıştırıyorsunuz, neden sendika üyeliği yaptırmıyorsunuz” sorusu sunum yapan Kefayettin Öz’ünde tepkisini çekti.

Soruya “Biz kimseyi zorla çalıştırmıyoruz” diyerek cevap veren Mehmet Keskinoğlu; “Bir kere biz kimseyi zorla çalıştırmıyoruz. Sendika üyeliği diyorsunuz, bu konuyla ilgili sendikalı çalışmak isteyen işçilerimiz varsa çalışabilirler. Ama bunun yanında sendika lafı ediyorsunuz da önceki günlerde gördük sendika ağalarını, işçinin anasını ağlattılar. Bu konuya da çok fazla girmeye gerek yok. Burada önemli olan birlik ve beraberlik içinde nasıl Türkiye’yi güzel bir hale getirebiliriz. Bizim geldiğimiz yer belli, sende çalışacaksın sende geleceksin. Bunun yanında buradaki sizin ifade ettikleriniz, haklar hukuklar çalışmadan kimse bir yere gelmiyor.

“Kendi İşimin Hamalıyım”

Ben Mehmet Keskinoğlu olarak 56 yaşındayım. Ortalama iki seneden beri doktora gidiyorum. Belimle ilgili ciddi sıkıntılarım var, en son doktora gittiğimde dediler ki Mehmet bey senin belinde ciddi bir hamal beli var. Ben 1972 yılında bir kamyon yem geldiğinde ağabeyimle birlikte indirilelim hamal tutmayalım da evimize bir kilo kıyma götürelim diye bunların hesabını yaptık. Bunu Mehmet Keskinoğlu olarak gururla söylüyorum. Keyifle söylüyorum. Ben hamallık yaptım. Ben kendi işimin hamalıyım, onun için bütün ekibimle, bütün çalışanımla kol kola girip bu işimizin hamalıyız.” Dedi.