İzmir’deki Akhisarlılar Derneği yönetici ve üyeleri, beyaz ve yumurtada  devlerin ilk sırasında bulunan Keskinoğlu ailesinin  davetlisi olarak Akhisar’a geldiler. Konukların  büyük bir bölümü  Keskinoğlu şirketler gurubu tesislerini ve  Keskinoğlu’nun kurcusu merhum İsmail Keskinoğlu’nun  Yunanistan’da doğduğu Ravika  köyünü ilk defa görerek  şaşkınlıklarını gizleyemediler.

Fevzi-Mehmet Keskinoğlu kardeşler, eşleri  Sıdıka ve Kamile  İzmir Akhisarlılar Dernek  başkanı  Doktor Ergun Kındıroğlu ve  yönetim kurulu üyelerini, aralarında emekli  valilerden Nihat Etiz, eski Tenis Federasyonu başkanı  Azmi Kumova,  Akhisar’da eczacılık yaparak İzmir’e yerleşen Sadullah  Özkara ve 60 aşkın Akhisar’da doğup büyümüş dernek üyelerini ve eşlerini Yeni Kesimhane tesislerinde kapıda karşıladılar.

Mehmet Keskinoğlu, görüntüler eşliğinde  kurulduğu günden beri Keskinoğlu şirketler  gurubunun gelişimlerini, yatırımlarını, ürün  çeşitlerini ve  pazarlama ve ihracat yaptıkları ülkeleri anlattı. İleri  İşlem Tesislerinin tanıtım ve gezilmesinden sonra 200 aşkın aracın bulunduğu “klasik Araç Müzesi” gezisinde  konuklar antika olmuş araçlar önünde resim çektirme yarışına girdiler. Saat  13.30 da başlayan akşam  19.30 da sona eren ziyaretin son durağı Keskinoğlu’nun kurucusu 102 yaşında hayatını  kaybeden merhum İsmail Keskinoğlu’nun Yunanistan sınırları içinde bulunan Ravika köyünün bir benzerinin  yapıldığı Ravika köyünde son buldu. Konuklara burada  Ravika köyü hakkında bilgi verildikten sonra, Taş sıkma  yağhanesi, köyün kahvehanesi, berber, bakkal dükkanları, okulu, camisi ve İsmail Keskinoğlu’nun doğduğu ev  ve  Keskinoğlu Şirketler gurubunda kullanılan, emekliye ayrılan araçların ve İsmail Keskinoğlu’nun 100. Yaşı kutlamasında gelen hediyelerin bulunduğu  galerinin gezilmesinden sonra, konuklara, Keskinoğlu  ürünlerinden oluşan bir yemek verildi.

Akhisarlılar  Dernek Başkanı Ergun Kındıroğlu  Keskinoğlu ailesine özel hazırlanmış bir oturma bankı hediye etti. Keskinoğlu kardeşler eşleri ve dernek başkanı ve eşi banka oturup hatıra resmi çektirdiler. Keskinoğlu  ailesi tüm konuklara içlerinde ürünlerini bulunduğu hediye poşetleri vererek, kucaklaşarak ve   bir daha buluşmak ümidi ile  gezi sona erdi.