Akhisarpress.com - Akhisar Paintball Arena spor tesislerinde yaklaşık 1 ay sürecek olan turnuvaya 26 takım 7 kişilik gruplar halinde toplam 182 kişi katılıyor. Şirketler çalışanlarına yönelik bu tür etkinliklerin başarıyı arttırdığını ve takım ruhunu geliştirdiğini belirten Keskinoğlu Şirketler Grubu İnsan Kaynakları Şefi İlknur Mete Şahin, “Şirketimizin yoğun iş temposuna bir nebze olsun ara vermek amacıyla düzenlediğimiz bu tarz etkinlikler ile şirket çalışanlarımızın motivasyonunu artırmak, birimler arası iletişimi güçlendirmek amacıyla turnuva düzenledik. Turnuvaya destek veren yönetim kurulu üyelerimize ve katılan tüm çalışanlarımıza teşekkür ediyoruz” diye konuştu.

Final havasında ve izleyicilerin büyük bir keyif ile izleyip yüreklerinin ağzına geldiği, birbirinden renkli görüntülere sahne olan ilk maç Ali Kartal Özkan, Burak Korkmaz, Emek Özenir, Ahmet Dombaycı, Yunus Öztürk ve Emin Ölçücüoğlu’ndan oluşan Keskin Nişancılar ile Tolga Yağcı, Erdinç Parlak, Yavuz Demir, Cüneyt Özkılıç, İlker Taylan, Serhan Dayı ve Şener Kılıf’tan oluşan EPY Exterminator arasında gerçekleşti. 3 farklı senaryodan oluşan mücadelenin ilk bölümünde ilk 30 saniye içerisinde karşı takımdan 3 kişiyi vurarak oyun dışı bırakan 31 numaralı forması ile Ali Kartal Özkan dikkatleri üzerine çekerken, Burak Korkmaz ve Emek Özenir’in çapraz ateşleri ile Keskin Nişancılar takımı ilk oyunu 6 – 2 kazandı. İkinci senaryoda EPY Exterminator takımı yerinde atakları ile ilk oyunun rehavetine katılan Keskin Nişancılar takımını 4 – 3 yenerek skoru 1 – 1’e getirdi. İki takım için de kader maçı olan son senaryoda ise Keskin Nişancılar takımından Ahmet Dombaycı gerçekten keskin bir nişancı olduğunu kanıtladı. Orta kısımda siper alıp tek başına 4 kişiyi vurarak karşı takımı alt üst eden Dombaycı, turnuvanın favorisi olmaya şimdiden aday olduğunu kanıtladı. EPY Exterminator takımı son dakikada her şeyini riske edip son bir atak ile bombaya basmaya çalışırken bunu 45 metreden muhteşem bir atış ile rakibini vurarak engelleyen Emin Ölçücüoğlu oldu. Oluşan boşluktan yararlanan bombacı mülayim lakaplı Yunus Öztürk ise şaşırtıcı bir koşu ile rakibinin başını döndürüp bombaya basarak Keskin Nişancılar takımının son oyunu alıp rakibini elemesini sağladı.

Turnuva hakkında konuşan Akhisar Paintball Arena Spor Tesisleri işletmecisi Fırat Derviş; “Akhisar’da ilk ve tek olan tesisimizde daha öncede kamu, kurum, kuruluş ve şirket çalışanları bay – bayan birlikte Paintball oynuyorlar, herkeste buraya gelip, oynayabilir. Önemli olan Keskinoğlu personeli gibi birlik, beraberlik ve dostluk içinde kaynaşmak ve eğlenmektir” dedi.