Manisa Büyükşehir Belediyesi, Akhisar’da kaybolan zihinsel engelli Mehmet Özdemir’i ilçe Şehirlerarası Terminali’nde üzeri ıslanmış ve donmak üzereyken buldu ve sahip çıktı.
Manisa Büyükşehir Belediyesi örnek belediyecilik anlayışla tüm vatandaşların yardımına koşuyor. Akhisar ilçesi Şehirlerarası Terminali’nin zihinsel engelli Mehmet Özdemir’i ıslanmış ve donmaz üzereyken buldu. Yardıma koşan Büyükşehir Belediyesi personeli, Özdemir’in ıslanmış elbiselerini değiştirerek, sıcak çayla birlikte kahvaltı yapmasını sağladı.

Özdemir’in, babasının Adliye’de çalıştığını belirtmesi üzerine Belediye personelleri Akhisar polisiyle birlikte harekete geçti. Babasına ulaşan Büyükşehir Belediyesi personeli, misafir ettikleri Mehmet Özdemir’i babası Ökkeş Özdemir’e teslim ettiler. Baba Ökkeş Özdemir, “Oğlum dün geceden beri kayıptı. Biz de polise gidip oğlumuzun kaybolduğunu ve bize yardım etmelerini istedik. Bu sabah Büyükşehir Belediyesi’nden telefon geldi. Oğlumuzun başına bir şey gelmeden kavuştuk. Evladımızı koruyan,  onu misafir eden başta Manisa Büyükşehir Belediyesi personellerine teşekkür ederim” diye konuştu.