1 Kasım 2016 Salı günü saat 17.00’de Akhisar Belediyesi Meclis Salonu’ndan yapılacak olan 2016 yılı Kasım ayı olağan meclis toplantısında 5 gündem maddesi yer alıyor.

Akhisar Belediye Başkanı Salih Hızlı başkanlığında toplanacak olan meclisin katip üyeliklerini Cem Doğan ve Caner Yılmaz yapacak. Meclise Zafer Aşkın’ın grup başkanlığını yaptığı AK Parti 13 üye, Aydın Coşkun’un grup başkanlığı yaptığı CHP 10 üye ve Halil Aktaş’ın grup başkanlığında MHP ise 8 üye ile katılması bekleniyor.

Akhisar Belediyesi Yazı İşleri Müdürlüğü tarafından yapılan yazılı açıklamada gündemin ilk maddesinde Aralık ayı meclis toplantısının 1 Aralık 2016 Perşembe günü saat 17.00’de yapılması ile ilgili karar yer alacak.

İkinci gündem maddesinde Akhisar Belediyesi 2017 mali yılı gelir-gider bütçesi yer alırken üçüncü gündem maddesinde ise 2017 mali yılı gelir tarifesi kararları meclise sunulacak. Sağlık Komisyon kararlarının yer alacağı dördüncü gündem maddesi ardından meclisin son gündem maddesinde ise imar evrakları yer alıyor.