Akhisar İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü Engellilere Yönelik hizmet veren Sivil Toplum Örgütlerini ziyaret etti.

İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü Özel Eğitim Hizmetleri Şube Müdürü Cafer TETİK başkanlığında, İlçe Milli Eğitim Özel Öğretim Bürosu personeli, Özel Eğitim Hizmetleri Birimi ile birlikte Engellilere yönelik hizmet veren dernek, vakıf ve gönüllü kuruluşları ziyaret ederek engelliler haftasını kutladı. İlçe Milli Eğitim Özel Eğitim Şube Müdürü Cafer TETİK ziyaretlerimizi çok önemsiyoruz. İlçemizde engellilerimize yönelik hizmet veren sivil toplum örgütlerinin varlığı bizi her zaman umutlandırmıştır. Onların bu aşkı ile bizler işimizi daha özenle yapıyoruz. Tamamen gönüllük esasına göre hizmet vermektedirler. Çalışmalarını yakınen takip ettiğimiz sivil toplum örgütlerimizi kutluyorum. Bir çok konuda bize önemli destekleri olmuştur. Bizleri engellilere hizmet verme noktasında yalnız bırakmamışlardır. Akhisar İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü olarak Özel Eğitime tabii öğrencilerimize yönelik her türlü seferberliğin verildiğini söyleyen Şube Müdürü Cafer TETİK hedefimiz eğitimden yoksun kalan hiçbir engelli bireyimizin kalmamasıdır.

İlçemizde Engelliler Koordinatörü olarak bildiğimiz ve iki kardeşi engelli olan Fikret TÜRK ağabeyimizi evinde ziyaret ettik. Bize evinin kapısını açmıştır. Engelli kardeşlerinin yaşadığı ortamı onlarla nasıl ilgilendiklerini yakınen izledik. Kendisinin ilçemizde engellilere yönelik yapmış olduğu gayretler hizmetler kamuoyunun yakınen izlediği bir gerçektir. Kendisini engellilere hizmete adamış Fikret TÜRK ağabeyimize karşılığı olmaz belki ama haftanın anısına İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü olarak plaket takdim ettik. Dedi.Engelliler Haftası dolayısıyla ziyaret edilen ABZED başkanı Cem BAYRAK çok duygulandığını ifade etti. Her insan bir engelli adayıdır dedim hep. Engellimiz olmadan bu hizmetlerde var olalım. Engellilerimizin sesi olalım. Yaşam ortamlarımızda onlara nasıl bir imkan veririzi her zaman en önde tutalım. İlçe Milli Eğitim Müdürlüğümüzün de çalışmalarını takdirle karşılıyoruz. Bizi bugün ziyaret etmeninizden mutluluk duydum dedi.

AKSEK Sevgi Çocukları Derneği yönetim kurulu başkanı Halil Hatip yıllar önce bu yola çıktığımızda çok yalnız kalmıştık. Ama şimdi görüyorum ki engellilere yönelik hizmetlerde herkes üzerine düşen çalışmayı yapmaya gayret etmektedir. Derneğimiz birbirinden kıymetli büyüklerimizden oluşmaktadır. Hiçbir karşılık beklemeden hizmet vermekteyiz. Akhisar İlçe Milli Eğitim Müdürlüğümüzü başta Şube Müdürümüz Cafer TETİK i bu konuda ki hassasiyetinden dolayı teşekkür ediyorum. Dedi.

Beyaz Yunus Derneği Başkanı Orhan Ejder YAVUZ dernek olarak bizi ziyaret etmeniz çok anlamlıdır. Milli Eğitim Müdürlüğümüzün bu genç kadrosu ile engellilere yönelik büyük hizmetler yapacağız. Derneğimiz engellilere yönelik hizmet etme amacıyla iki yıl önce kurulmuştur. Milli Eğitim Müdürlüğümüzün içinde bulunduğu ve engellilere yönelik yapılacak her çalışmada işin içinde bulunacağımızı taahhüt ediyoruz. Bizi böyle birgünde ziyaret etmeniz de çok anlamlı buluyoruz. Bu ziyaretinde dolayı Şube Müdürümüz Cafer TETİK ve ekibine teşekkür ediyorum dedi.

Akhisar Aile ve Sosyal Politikalar İlçe Müdürü Suudi ARSLAN İlçe Milli Eğitim Müdürlüğümüz bu ziyaretinden memnun olduk. Her iki kurumumuz bugün ilçemizde Engellilere yönelik hizmette birlik ve beraberlik içindedir. Engellilerimize yönelik bakım hizmetini bizler üslenmişiz. Engellilerimize yönelik Eğitim hizmetini de İlçe Milli Eğitim Müdürlüğümüz yapmaktadır. Şube Müdürümüz Cafer TETİK ve genç ekibine teşekkürlerimi sunuyorum dedi.