Haber Merkezi - Türkiye Kamu Sen’e bağlı, Türk Eğitim Sen, Türk Sağlık Sen, Türk Büro Sen, Türk Tarım Orman Sen ve Türk Yerel Hizmet Sen ilçe temsilcilikleri, Akhisar İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne ziyarette bulundular. 

Emniyet Müdürü Engin PINAR'ı makamında ziyaret eden Türkiye Kamu-Sen üyeleri ile Akhisar'ın eğitimi, asayiş ve güvenlik konularında sohbet ettiler. 

Türkiye Kamu-Sen heyeti, hizmete yeni giren Emniyet Müdürlüğü binasının hayırlı olması ve yeni binada güzel hizmetlerde bulunulması temennisinde bulundu. Türk Eğitim-Sen ilçe temsilcisi Cihan KÜÇÜKAYDIN; ülkemizde yaşanan terör olayları, her gün şehitlerin gelmesinin milli ve manevi hassasiyeti olan herkesi üzdüğünü ifade etti. Ancak son günlerde sözüm ona sanatçı, aydın, akademisyen , bazı sendika ve derneklerin terör örgütünün yanında yer aldığı da kamuoyunun malumudur. Biz de bugün sizi ziyaret ederek sizin şahsınızda güvenlik güçlerinin yanında olduğumuzu iletmek isteriz bu vesile ile Vatan uğruna Bayrak uğruna canından geçip vatandan geçmeyen aziz şehitlerimize Allahtan rahmet diler Yakınlarına sabırlar dileriz dedi. 

Ziyaretin anısına heyet adına Türk Büro-Sen ilçe temsilcisi Ali AKTAŞ, Emniyet Müdürü Engin PINAR'a çiçek takdim etti. 

Emniyet Müdürü Engin PINAR, Türkiye Kamu-Sen'in ziyaretinden ve sıcak sohbetten  dolayı çok memnun olduğunu ifade etti, teşkilatım adına teşekkür ederim, dedi.