Özel Doğuş Hastanesi Yönetim Kurulu başkanı Opr.Dt Bülent Kurtul, Başhekim Op. Dt. Engin Kandiya, Kurumsal pazarlama sorumlusu Aslı Ersoy ile birlikte Akhisar Kahveciler Odasının Şehit Teğmen Tahir Ün Caddesinde Ahmet Kayalı İş  Hanı 3. katta bulunan Oda binasını ziyaret etti. Özel Doğuş Hastanesi yönetim kurulu üyelerini, Akhisar Kahveciler Esnaf Odası başkanı Erkin Güney, yönetim kurulu üyeleri Burhanettin Ar, Hüseyin Öktem, Tunay Tosuner ve Oda Genel Sekreteri Hanife Ceyhan Özçelik tarafından karşılandı.

Akhisar Kahveciler Esnaf Odasında yapılan protokolde konuşan Oda başkanı Erkin Güney;" Akhisar Özel Doğuş Hastanesiyle Akhisar Kahveciler Esnaf Odası olarak bir protokol imzalamaya karar verdik. Bu konuda Aslı Ersoy ve Pınar Güney hanıma çok teşekkür ediyorum. Akhisar’da bildiğim kadarıyla ilk olarak MR hizmetlerinde de indirim alacak olan tek sivil toplum örgütü Akhisar Kahveciler Esnaf Odası olacak. Bu gibi hizmetleri biz farklı yönlerde oda olarak yapmaya devam edeceğiz. Burada önemli olan Özel Doğuş Hastanesinin de Akhisar’da ki sivil toplum örgütlerine verdiği önemdir. Ege Bölgesinde odalarla böyle sözleşmeler var ama Akhisar Özel Doğuş Hastanesinin yaptığı gibi yeni yapılan dizayn edilmiş bir sözleşme yok. Özel Doğuş Hastanesi bize fiyat konusunda büyük fedakarlıkta bulundu. Üyelerimize bastırdığımız kartları dağıtarak bu indirimlerden bütün üyelerimiz faydalanacak. Herkese şahsım, yönetim kurulum ve üyelerim adına teşekkür ediyorum" dedi.

Özel Doğuş Hastanesi Yönetim Kurulu başkanı Op. Dr. Bülent Kurtul;" Özel Doğuş Hastanesi yönetim kurulu başkanı olarak sizlere sağlık hizmeti vermek için sözleşme yapacağız. Sivil toplum örgütlerinin de sağlıklı yaşaması lazım. Hastanemizin  mükemmele yakın hale gelmeden bu tür sözleşmelerde pek fazla ortaya çıkamadık. Şimdi daha güvenle çıkıyoruz. Hekim sayımızın fazla olması ve hastanemizin gelişmiş bir hastane olması bize daha güven getirdi. protokolün hayırlısı olmasını diliyorum" dedi.


Akhisar Haber, Press Haber