Kur'an-ı Kerim'in indirildiği ‘bin aydan daha hayırlı' olarak kabul edilen Kadir Gecesi'nde Akhisar Belediyesi tarafından her yıl olduğu gibi bu yıl da çeşitli programlar düzenlendi.

 Program kapsamında şehir merkezinde bulunan Yeni Gülruh Camisinde vatandaşlara teravih namazı sonrası şerbet dağıtımı ve 3 bin kişilik etli pilav ve ayran dağıtımı yapıldı.

Öte yandan yine trafiğe kapatılan meydan düzenlemesini ve ışıklandırmasını yapan Akhisar Belediyesi meydana masa ve sandalye desteğinde bulundu. Akhisar Belediye Başkanı Salih Hızlı Kadir Gecesi münasebetiyle yayınladığı mesajında, “Tüm İslam aleminin bin aydan daha hayırlı olan Kadir gecesini tebrik ediyorum. Rabbim Ramazan ayında yaptığımız tüm ibadetlerimizi kabul etsin. Bir sonraki Ramazan’a ve Kadir gecesine ulaşmayı ve feyizlerinden istifade etmeyi bizlere tekrar nasip etsin” dedi.

Kadir Gecesi’ne kavuşmanın mutluluğu ile birlikte içerisinde rahmeti, mağfireti ve huzuru taşıyan ve bu iklimi yeryüzüne serpen Ramazan Ayı’ndan ayrılmanın da hüznünü yaşadıklarını dile getiren Başkan Hızlı, “Bin aydan daha hayırlı olan bu gecenin, memleketimiz başta olmak üzere, tüm dünyaya barış, huzur, rahmet ve mağfirete vesile olmasını niyaz ediyoruz” ifadelerine yer verdi. Huzur ayı Ramazan’ın bin aydan daha hayırlı olan Kadir Gecesi ile taçlandığını belirten Salih Hızlı, en güzel mühür olan Ramazan Bayramı ile de mühürleneceğini söyledi.