Sosyal Paylaşım sitesi Twitter'de 'Fuatavni' ile birlikte en çok takip edilen 'Başkentçi' 2015 genel seçimleriyle ilgili Manisa twetleri attı.

Öncelikle yeni İl Başkanını arayan Ak Parti için 'Manisa heyeti AK parti Genel Merkezinde' duyurusunu yapan Başkentçi, ardından Manisalı bürokratlara yer ayırdı.

Başkentçi, Manisa Ziraat Mühendisleri Odası Başkanı İbrahim Demran, Manisa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Halil Memiş, Manisa Büyükşehir Belediyesi Basın Yayın Daire Başkanı Hasan Eryılmaz ve Manisa İl Milli Eğitim Müdürü Mustafa Altınsoy'un 2015 Genel seçimlerinde milletvekili aday adayı olacağını iddia etti.

İsmi geçen bürokratlardan Manisa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Halil Memiş ve Manisa Büyükşehir Belediyesi Basın Yayın Daire Başkanı Hasan Eryılmaz'ın Milliyetçi Hareket Partisinden, Manisa Ziraat Mühendisleri Odası Başkanı İbrahim Demran'ın Cumhuriyet Halk Partisinden ve Manisa İl Milli Eğitim Müdürü Mustafa Altınsoy'un da AK Partiden Milletvekili aday adayı olacağı iddia ediliyor.

Manisa İl Milli Eğitim Müdürü Mustafa Altınsoy'un memleketi Erzurum'dan, Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Halil Memiş'in ise memleketi Trabzon'dan aday adayı olması bekleniyor.