Akhisarpress.com /ÖZEL - Spor Toto Süper Lig’de ligde kalma umutlarını son maça bırakan Akhisar Belediyepor’un taraftarları Yunan golcü futbolcu Gekas için marş yapmıştı. Golcü futbolcu Gekas için hazırladıkları marş kısa sürede binlerce kez tıklandı.

Gekas Marşı’nı hazırlayanlardan Ragıp Can Ertaç Akhisarpress.com muhabirine yaptığı açıklamada; “Akhisar Belediyespor’u Eskişehir’de öğrenci olmamıza rağmen tüm maçlarını coşkuyla takip ediyoruz. Ligin ikinci yarısında takıma transfer olan ve oynadığı 14 maçta 12 gol kaydeden Gekas herkesin favorisiydi. Benim gibi Akhisarlı olan arkdaşlarım Deniz Ak ve Musa Tepe ile Gekas için marş hazırlamaya karar verdik. Ne olduysa 15-20 dakika içinde oldu.

Eskişehir Anadolu Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi öğrencisi olduğunu daha önceden müzikle ilgili olduğunu ifade eden Ragıp Can Ertaç, hazırlayacağımız marşın Gekas’ın Yunan olması nedeniyle Yunan müziği alt yapısıyla hazırlamaya çalıştık. Sözleri de buna göre seçtik. Gekas için hazırladığımız bu marşı tüm Akhisar Belediyesporlu futbolculara armağan ediyoruz. Onların da bu başarıda büyük katkıları var.

Birdahaki çalışmalarının Akhisar Belediyespor için marş hazırlamak olduğunu belirten Ertaç, şimdi Gekas’ın favori olması nedeniyle böyle bir marş yaptık. Ancak Akhisar Belediyespor takımı için de marş yapmayı düşünüyoruz diye konuştu.