Akhisar da 30 Mart yerel seçimleri öncesi CHP İlçe teşkilatında Aday Adayı olan Dr Gökhan Gürel Büyükşehir Belediyesi Akhisar Koordinatör Doğan Ensivri yi makamında Ziyaret etti.

Gürel i Kapıda karşılayan Ensivri Konuşmasında Hoş geldiniz Ziyaretiniz bizi oldukça mutlu etti Sizlere Çalışma ve görevlerinizde başarılar diliyorum  dedi.

DR GÜREL, "İŞİMİZ AKHİSAR GÜCÜMÜZ AKHİSAR"

Ziyaret programında Konuşan Dr Gökhan Gürel Ziyaretimin amacı sizi tebrik etmek Büyükşehir yasasından sonra bazı değişiklikler oldu bende devamında Sokak ve köy gezilerimi sürdürüyorum Belediye Başkanı Adayı olamadım ama hizmet etmek illa oturmakla olmuyor bende bundan sonra insanları Büyükşehir yasasından sonra yaşadıkları sıkıntıları hem buradaki Büyükşehir Temsilcisi Koordinatör Doğan Bey e Hemde Akhisar Belediye Başkanına hemde Büyükşehir belediye başkanına sırf insanların sorunlarını çözülmesi için amacıyla politik kaygı gütmeden iletmeye kendimi misyon edindim.

Bu anlamda Doğan Bey i ziyaret ettim kendisine Çalışmalarında Başarılar diliyorum Diyorum ki İşimiz Akhisar Gümüz Akhisar, Ziyaret Programı karşılıklı sohbet fikir alışverişi sonrasında Sona erdi.

Akhisar Haber, Press Haber