Akhisar Ticaret Odası, Ticaret Borsası Akhisar Kadın Girişimcileri ve Lavisio Kurumsal Gelişim Merkezi iş birliği ile Akhisar Belediyesi Meclis Salonunda İş ve Özel Yaşamınızda Koçluk Semineri düzenlendi.

Konuşmacılar Ayten Çandar, Dilek Çakır Yunar ve Nurşen Agathe Ergün meclis salonunu tamamen dolduran katılımcılara, koçluk nedir?, iş ve özel yaşam dengenizde koçluğun değeri, koçluğun yaşam boyu yol arkadaşlığı, koçluk liderliği nasıl destekler, koçluk iş performansınıza nasıl katkı sağlar, mevcut kaynaklarınızla daha kaliteli iş nasıl çıkar konularında seminer düzenlendi.

Konuşmacılardan Dilek Çakır Yunar; “Koçluk, son zamanlarda sıkça duyulan bir kelime. Yurtdışı kökenli bir kavram olduğu için aslında “Coaching” den gelmektedir. 1950’li yıllarda, değerli bir malın bir yerden başka bir yere o dönemin at arabaları ile taşınması anlamına geliyormuş. Günümüzde ise;  bir insanın, bir noktadan başka bir noktaya ulaşması anlamındadır. İnsanların bulunduğu noktadan onların istediği başka bir noktaya taşımak için yapılan uygulamaları içeren profesyonel bir süreçtir.” diye ifade etti.