Akhisar Galatasaray Taraftarlar Derneği lösemi ile mücadele eden Duygu Hasancık’a sürpriz yaparak futbolcuların imzaladığı Galatasaray forması hediye etti. 

Lösemi ile mücadele eden Duygu Hasancık’ın geçtiğimiz ay Akhisar Genç İş Adamları Derneği yönetiminin evinde ziyaret ettiğinde kendisinin koyu Galatasaraylı ve Galatasaray’ın yıldız futbolcusu Wesley Sneijder hayranı olduğunu ifade etmişti. 

Bunun üzerine AKGİAD yönetim kurulu başkan yardımcısı Bilal Özükırmızı ve Akhisar Galatasaray Taraftarlar Derneği başkanı Ayhan Ata’nın girişimi ile Wesley Sneijder ve diğer futbolcuların üzerinde imzası bulunan Galatasaray forması lösemi ile mücadele eden Duygu Hasancık’a hediye edildi. 

Konu ile ilgili açıklama yapan AKGİAD Başkan Yardımcısı Bilal Özükırmızı; “Geçtiğimiz ay lösemi ile mücadele veren Duygu’yu ve ailesini evlerinde ziyaret etmiştik. Orada kendisi koyu Galatasaraylı ve Sneijder hayranı olduğunu söyledi. Bizde onu mutlu etmek adına Akhisar Galatasaray Taraftarlar Derneği başkanımız Ayhan Ata ile görüştük. Kendisi Sneijder ve futbolcuların imzaladığı formayı temin edebileceğini ifade etti. Lösemi ile mücadele eden Duygu ve ailesini bir nebze olsun mutlu etmek bizi sevindirdi” diye konuştu.