Akhisarpress.com - Kayalıoğlu Spor Kulübünün, Gazi-Ahmet Vehbi Bakırlıoğlu İlköğretim Okulu öğrencilerinden oluşan halk oyunları ekibinin temsilcileri Manisa il yarışmasında halk oyunları ekibine destek veren Kayalıoğlu Belediye Başkanı Mehmet Gökfiliz’i ziyaret ettiler.

Sporcular öncelikle okullarında okul müdürleri, Şerafettin Çelebi den madalya, başarı belgeleri ve kupalarını aldılar. Okul müdürü Şerafettin çelebi; öğrencilerimizin başarısı azimli bir çalışmanın sonunda gelmiştir. Her ne kadar rakipleri olmasa da alınması gereken puanı alarak Manisa ilini zeybekler bölge yarışmasında temsil etmeye hak kazandılar. Manisa’yı temsil edecek öğrencilerin bizim okulumuzun ekibi olması ayrı bir gurur kaynağı hepsini canı gönülden kutlar bölge yarışmasında da iyi bir derece ile dönmelerini ümit ediyorum, dedi.

Sonrasında halk oyunları ekibini temsil eden altı öğrenci, ekip antrenörü Samet Gögen ve okul müdürü Şerafettin Çelebi, Kayalıoğlu Belediye Başkanı Mehmet Gökfiliz’e birincilik kupasını takdim ettiler. Kayalıoğlu belediye başkanı Mehmet Gökfiliz; kayalıoğlu spor kulübü 1956 yılında kurulan Akhisar spor’dan bile daha eski olan bir kulüp ilk yıllarında Salihli spor ile 3 lige çıkma yarışında iken şimdi tüm amatör kulüpler gibi bir şeyler yapmaya çalışıyor. Biz belediye olarak elimizden gelen her şeyi yapmaya çalışıyoruz. Her ne kadar belediye ibaresi olmasa da bizim kasabamızın kulübü olması yeterli. Kulübümüzde futbol kurulduğundan beri vardı Samet hocamız belediyemizde göreve başladığından beride ayrı bir dal olan satranççın dışında halk oyunlarını da başlamış oldu. Buradaki gösterileri olsun, yurt dışında ki belediyemizi kasabamızı temsili olsun iyi işler başardı. En sonunda yarışmalara da katılarak Manisa da adımızı duyurdu. Tabi ki sizin okulunuzun öğrencilerin çok büyük payı var o yüzden önce onları sonra sizleri tebrik ediyorum. Kolay iş olmadığını biliyorum ne kadar azimli bir çalışma gerçekleştirdiklerini de biliyorum ama bölgede kendilerinden Manisa’yı temsil edeceklerinden dolayı daha iyi bir derece hatta birincilik bekliyoruz, şimdiden kendilerine başarılar diliyorum, dedi.

Okul müdürü Şerafettin Çelebi ve antrenör Samet Gögen vermiş oldukları desteklerinden dolayı teşekkürlerini sundular ve kupalarını belediye başkanına takdim ettiler.