Akhisar Anadolu Lisesi öğrencilerinden meydana gelen “Marka Takımı”, kentin markalaşma sürecine destek vermek amacıyla çalışmalarına devam ediyor.


İki gün boyunca kentin yükselen marka değeri olan Akhisarspor’da çekimler yapan marka takımı, Akhisar Belediye Başkanı Sayın Salih Hızlı'ya çalışmalarını ve hedeflerini anlattı akabinde ise Akhisarspor’lu oyuncularla röportaj yaptı.


Röportajların ilki takımımızın savunmasının bel kemiği “İbrama Sonko’ylaydı” Marka Takımı üyesi Damla Seymen’in sorularını cevaplayan İbrahima Sonko’nun PES 2013 fanatiği olduğu ortaya çıktı.


D.S: Kentimizin tanıtımı amacıyla oluşturduğumuz Marka takımı üyesi olarak sizle röportaj yapmak istedik, öncelikle Akhisar hakkında neler düşünüyorsun ?


İ.S. : Akhisar çok güzel bir kent, ayrıca benim Senegal’de doğduğum yere benziyor. Bu nedenle aslında kendimi evimde gibi hissediyorum. Kent hakkında transfer öncesinde çok fazlaca bir bilgim yoktu. Ancak buraya geldikten sonra Akhisar’ı çok sevdim diyebilirim.


D.S: Akhisar halkı için ne düşünüyorsun ?


İ.S. : Çok misafirperverler Buraya geldiğimden beri kendi evimdeymişim gibi hissetmemin nedeni bu. Burası büyük bir aile gibi, nereye gitsem bana çay içer misiniz ? ya da bir şeyler içer misiniz diye soruyorlar. Bu da bir sıcaklık getiriyor.


D.S: Çocukken futbolcu olmak gibi bir hayalin var mıydı ?


İ.S : Evet çocukken ya futbolcu olmak ya da avukat olmak istiyordum.


D.S: O zaman bir bakıma çocukluk hayalin gerçek oldu diyebiliriz. Peki Playstation oynuyor musun ?


İ.S : Evet oynuyorum.


D.S: PES 2013’te Akhisar spor eklentisi yayınlandı. PES 2013’te İbrahima Sonko “İbrahima Sonko” olarak oynadı mı ?


İ.S: Açıkçası yeni güncellemeyi bilmiyorum. Ancak PES 2013 oynuyorum. Şimdiye kadar bu güncellemeyi fark etmedim, sanırım yeni, ama en kısa zamanda kontrol edeceğim.


D.S: Akhisar kent merkezinde zaman geçirdin mi, burada hoşuna giden bir şeyler oldu mu ?


İ.S.: Fatih ve diğer arkadaşlarla kent merkezine bazen gidiyoruz, Özellikle köfteyi çok sevdim.


D.S: Premier Lig’ten sonra Akhisarspor’da oynamak nasıl bir duygu ?


İ.S. : Kendimi Premier ligde ve aynı zamanda Süper Ligde oynama şansı bulduğum için şanslı hissediyorum. Burda olmaktan çok mutluyum ve burada olduğum için şükrediyorum.


D.S: Türkçe kelime biliyor musun ?


İ.S. :” Merhaba” diyebiliyorum.


D.S: “Röportaj için teşekkürler”