AK Parti Akhisar İlçe Başkanı İbrahim Sayın, Belediye Meclis Üyesi adayları ve partililer ile birlikte Belediye Başkan Adayı Hüseyin Eryüksel Kocakağan, Sağrakçı, Sarılar, İsaca, Söğütlü ve Kayganlı mahallelerini ziyaret etti.

31 Mart yerel seçimleri için destek isteyen Hüseyin Eryüksel, “Al bayrağımız gökyüzünde dalgalandıkça, ezanlarımız semalarda yankılandıkça biz bu aziz millete hizmetkar olmaya devam edip yediden yetmişe gönüller kazanmaya devam edeceğiz. Biz, hizmetlerimizle gönüllere girecek, şehrimizin kalkınması için hep beraber, tüm gücümüzle çalışacağız. İyi günde kötü günde hep yanınızdayız. Çünkü;  Belediye İşi Gönül İşi, Gönül belediyeciliği yine yeniden Akhisar kazanacak” dedi.

ERYÜKSEL: BU SEÇİM ÇOK FARKLI

Mahallelilerle oturarak kısa sohbetler eden Eryüksel, “Bu seçim farklı, Cumhur İttifakıyla birlikte yerel seçime gidilecek. Bu ne demektir. Hem Milliyetçi Hareket Partisinin, Hem Adalet ve Kalkınma Partisinin Manisa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı ortak adaydır. Ortak adayın adı da Cengiz Ergün Beydir. Akhisar’da da Cumhur İttifakının adayı Hüseyin Eryüksel’dir. Adalet ve Kalkınma Partisine ve Milliyetçi Hareket Partisine gönül veren hemşehrilerimizin ortak adayı biziz. Bize bu yeter mi yetmez. Biz Akhisar’da ki köylerimizde, mahallelerimizde bütün oylara talibiz. Niçin talibiz çünkü biz birliğin adresiyiz, beraberliğin adresiyiz, kardeşliğin adresiyiz, huzurun adresiyiz, güvenin adresiyiz. Çünkü biz bu ülkeyi karşılıksız seven AK Partili belediyeleriz. Cumhur ittifakı vatan demek, millet demek, memleket demek, bayrak demek, ezan demektir. Cumhur İttifakı ülkemizde birliğin adresi demektir’’ şeklinde konuştu.