Eryüksel ve ekibi Hashoca Mahallesi 93 sokak esnafını ve Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğünü ziyaret etti. Ziyaretin ardından yaptığı açıklamada, “Ak Parti İlçe başkanımız, Milliyetçi Hareket Partisi ilçe başkanı, Ak Parti Gençlik Kolları Başkanımız, Ülkü Ocakları Başkanı, Cumhur İttifakı kadın kolları başkanlarımızla ve Belediye Meclis Üyesi adaylarımızla birlikte Hashoca Mahallesi 93 sokak esnaflarımızı ziyaret ettik. Destekleri ve misafirperverlikleri için çok teşekkür ediyorum. Ardından Halk Eğitim Merkezi Müdürümüz Süleyman Erdem’i ziyaret ettik. Misafirperverlikleri için çok teşekkür ediyorum” dedi.

Seçim arifesinde olduklarını ifade eden Eryüksel, “artık Büyükşehir yasası kapsamında bu ikinci seçim olacak. Cumhur ittifakı ile ilk seçimimiz olacak. 2018 yılında Cumhur ittifakı adı altında Ankara’da meclisimizi seçtik. Yine oradan aldığımız hızla ve bereketle şimdi yine belediyelerde bu seçimi Cumhur ittifakı ile birlikte yapıyoruz. Milliyetçi Hareket Partisi ve AK Parti ile birlikte. İnşallah pazara kadar değil, mezara kadar bu böyle devam edecek. Biz iki ayrı partiyiz ancak, önceliklerimiz, hassasiyetlerimiz, kıblemiz, ezanımız, kitabımız hepsi aynı.

Bu bir belediye seçimi olarak görülebilir, geçekte bu bir belediye seçimi belediye meclis üyeleri ve başkanı seçeceğiz. Ancak bu geleceğimizin seçimi, Türkiye’nin daha güçlü olmasının, daha bağımsız olmasının, savunma sanayisinin daha güçlü olmasının bir sebebidir. Burada alacağımız yüzde 52.4’den bir fazla oy bütün Cumhurbaşkanlığı sistemini tartışmaya kapatacak ve herkes 4 sene boyunca önüne bakacak. Bizler de bu belediye meclis üyelerimizle birlikte Akhisar’ımıza hizmet edeceğiz. Hedefimiz 20 tane meclis üyesi, bunu başaracak gücümüz var, bunu başaracak inancımız var, ona göre koşuyoruz. Diğer meclis üyesi 11 adayımızı da yanımıza alıp bütün kararları beraber alacağız” dedi.