AK Parti Akhisar Belediye Başkan Adayı Hüseyin Eryüksel, Akhisar Belediyesi tarafından yaptırılan ve faaliyete geçirilen Gıda ve Tekstilciler sitesini ziyaret etti. AK Parti Akhisar İlçe Başkanı İbrahim Sayın ve partililerin de katıldığı ziyarette Cumhur ittifakı adayı Hüseyin Eryüksel, site içerisinde bulunan iş adamları ile bir araya geldi.

Akhisarlı yatırımcıların dilek ve temennilerini dinleyen Belediye Başkan Adayı Hüseyin Eryüksel, daha fazla yatırıcıyı Akhisar’a çekmek için çok farklı projeleri hayata geçireceklerini ifade ederek, “mevcut Akhisar Belediyemiz Salih Hızlı döneminde Akhisar Belediyesi Gıda ve Tekstilciler Sitesi ile Zeytin İhtisas Organize Sanayi Bölgesi ve OSB ile şehrin ekonomisini bir üst kata çıkarmıştır. Bizler de bu aldığımız emaneti daha yukarı çıkarmak için projeleri hayata geçireceğiz” dedi.

AK Parti belediyeciliğini bir üst aşamaya taşıyacaklarını ifade eden Başkan Adayı Eryüksel, “Bugün şehirlerimizde yaşayan insanların talepleri, bundan çeyrek asır, yarım asır öncesine göre çok değişti. Eskiden ihtiyaçlar, başını sokacak bir çatı, musluğundan akacak su, ampulünü yakacak elektrik, evine ulaşacak yol gibi temel hizmetlerle sınırlıydı. Bugün ise şehirlerdeki insanlarımızın temel beklentilerini her alanda hayat kalitesinin yükseltilmesi olarak özetleyebiliriz. Bunun için şehirlerimizi gayrimenkul odaklı zenginleşme aracı olmaktan çıkartıp, insanın kültürel ve ekonomik üretkenliğinden kaynaklanan katma değerle güçlenen mekânlar haline getireceğiz. Bir başka ifadeyle şehirlerimizin gayrimenkul rantıyla değil, geleceğe medeniyet mirasımız olarak bırakabileceğimiz iyilik, merhamet, kültür, sanat ürünü eserlerle değerlenmesini sağlayacağız” dedi.

Şehri emanet olarak gördüklerini kaydeden Belediye Başkan Adayı Hüseyin Eryüksel, “emanet almak ancak gönül sahibi ise olur. Gönüllere girerek olur. İşte o zaman gönülden gönüle köprüler kurulur. Seyyit Nesimi'nin dediği gibi "Gülden terazi tutarlar, gülü gül ile tartarlar, gül alırlar gül satarlar, çarşıda pazar güldür gül." Gönüller birleştiğinde ancak böyle şehirler kurulur.  AK Parti olarak şehirlerimize, belediyelerimize çok büyük önem veriyoruz” dedi.