Cumhur ittifakı AK Partili Akhisar Belediye Başkan Adayı Hüseyin Eryüksel, 31 Mart yerel seçimlere sayılı günler kala Dağdere Mahallesini ziyaret etti. Burada coşkulu bir kalabalıkla karşılanan Cumhur ittifakı Akhisar Belediye Başkan Adayı Hüseyin Eryüksel’e, AK Parti Akhisar İlçe Başkanı İbrahim Sayın, MHP Akhisar İlçe Başkanı Ahmet Namal, Cumhur ittifakının Akhisar Belediye Meclis Üyesi Adayları ve partililer eşlik etti.

Ziyaret sonrası açıklamalarda bulunan Eryüksel, “Dağdere Mahallemizi ziyaret ediyoruz. Coşkulu ve sevgi seline dönüşen karşılamanız için teşekkür ediyorum. Görüyorum ki Dağdere kararını vermiş, Cumhur ittifakı diyor. Al bayrağımız gökyüzünde dalgalandıkça, ezanlarımız gök kubbede  yankılandıkça biz bu aziz millete hizmetkar olmaya, yediden yetmişe gönüller kazanmaya devam edeceğiz. Anadolu insanı, tıpkı bu topraklar gibidir. Bereketlidir, yapıcıdır, fedakardır. Onların gönlüne girebilmek ise onurdur. Hangi kapıyı çalsak, hangi gönüle dokunsak millet aşkına, vatan sevdasına şahit oluyoruz. Gönüllerde memleket sevdası, dillerde hemşehrilerimizin destek ve duası ile 31  Mart akşamı da Akhisar kazanacak ve Manisa kazanacak” dedi.

Dağdere mitingi ardından bir davete cevap veren Eryüksel ve ekibi, “Çay davetleri üzerine gittiğimiz, Samimi sohbet havasında gecenin geç saatlerine kadar süren Eski İstanbul yolu üzerindeki Aydın Kıraathanesini, Halit’in Kahve’yi ziyaret ettik. Samimiyetleri, misafirperverlikleri ve destekleri için çok teşekkür ederim” dedi