AK Parti Akhisar Belediye Başkan Adayı Hüseyin Eryüksel ve beraberindeki AK Parti Akhisar İlçe Başkanı İbrahim Sayın ve partililer Kurtulmuş, Kobaşdere ve Akkocalı Mahallelerini ziyaret ederek 31 Mart 2019’da yapılacak yerel seçimler öncesi destek istedi.

Akhisar’a sevdalı olduklarını ifade eden AK Parti Akhisar Belediye Başkan Adayı Hüseyin Eryüksel, “Bir sevda tuttuk biz. Memleket sevdası. Yürek bu sevda ile yanar tutuşur. Vatandaşına Hizmet etme aşkı, kardeş olup bağrına basma aşkı hep bu sevdadan. Kurtulmuş, Kobaşdere ve Akkocalı Mahallelerimizde yaşayan erkeği kadını genci yaşlısı hep gülsün diye, bir sevda tuttuk biz” dedi.

Millete aşık olmadan, sevmeden, derdiyle dertlenip, sevincine ortak olmadan siyasette başarının yakalanamayacağını ifade eden Belediye Başkan Adayı Hüseyin Eryüksel, “Bunun için gönül siyaseti, gönül belediyeciliği diyoruz. Biz siyasete seçim kazanmak için değil gönülleri fethetmek için girdik. Bütün iftiraların üstesinden de milletimizin muhabbeti, teveccühü sizlerin desteği sayesinde bugünlere geldik. 14 Ağustos'ta AK Parti'yi kuran, tabelasını asan yine milletimiz oldu, siz oldunuz. Vesayet güçlerinin, içerideki dışarıdaki şer odaklarının antidemokratik girişimlerine önce siz direndiniz. Tehditlere, şantajlara boyun eğmediniz. Seçim dönemlerinde oylarınızla, diğer zamanlarda dualarınızla, yeri geldiğinde 15 Temmuz'da olduğu gibi canınızla, malınızla bizlere ve ülkeye sahip çıktınız. 17 yılda her biri diğerinden zorlu, meşakkatli tam 14 seçim yaşadık. Allah'a hamdolsun hepsinden de anlımızın akıyla çıkmayı başardık” dedi.