Ziyaretleri değerlendiren Hüseyin Eryüksel, “Harmandalı, Boyalılar, Kulaksızlar, Karayağcı ve Pınarcık Mahallelerimizde vatandaşlarımızı ziyaret ederek; 31 Mart 2019 Yerel Seçimlerinde gönül ve hizmet belediyeciliğin devamı için dua ve desteklerini istedik. Allah'ın izniyle Akhisarlı hemşehrilerimiz vatanımızın ve ülkemizin bekası; milletimizin geleceği için Cumhur İttifakı'na tam destek. Gösterdikleri ilgi ve alakadan dolayı kendilerine teşekkür ediyoruz” dedi.

Konuşmasında yerel seçimlere de değinen Eryüksel, Cumhur İttifakı’nın verdiği güçle seçimlerden büyük bir başarıyla çıkacaklarına emin olduklarını belirtti.

“Davamız, derdimiz bu ülke”                                           

Mahallelerde vatandaşlara hitap eden Hüseyin Eryüksel, AK Parti’nin milletten aldığı güçle bugünlere geldiğini belirterek, her zaman önceliklerinin vatan, bayrak ve millet olduğunu vurguladı. Eryüksel, “Davamız, derdimiz bu ülke dedik. Bu ülkeyi bölmek, parçalamak isteyenlere karşı dimdik ayakta durduk. Bugün yine böyle bir süreçteyiz. Hepimizin büyük bir özveriyle çalışarak ayağa kaldırdığı bu dönemden, tekrar çöp, çamur ve çukura sokmaya çalışanlara fırsat verilmeyeceği bir seçimin arifesindeyiz. Bir ve beraber olursak yerel seçimlerden tekrar çok güçlü çıkarsak ülkemizi çöp, çamur ve çukura sokmak isteyenlere iyi bir ders vereceğiz” dedi.