Geçtiğimiz günlerde yazdığı şiir  ve Anı kitabı “Hayat Melodisi” nin imza günü  tanıtan engelli  Büşra Çelik, okulundaki arkadaşlarının  Atatürk’ün Nutuk’una sahip olmaları için başlattığı kampanyaya, 2. El kitap satan Can Kitap Evi’in den destek geldi. Kitap evi sahibi Aysel İnan Fevzi Keskinoğlu Anadolu Lisesi öğrencisi Büşra Çelik ile  okulda  50 adet Nutuk’u öğrencilere dağıttılar.

Gencin yaşlısına kadar  Türkiye’deki herkesin ve özellikle  orta okul lise öğrencilerinin sadeleştirilmiş özet olarak bastırılan  Nutuk’u mutlaka okumaları gerektiğini söyleyen  Kitap Evi sahibi  Aysel İnan, “imkanlarımız  nispetinde temin ettiğimiz 50 adet  Nutuk kitabını, sevgili Büşra’nın  okuduğu okuldaki arkadaşlarına  hediye ediyoruz. Bizlere destek olan kişi ve kuruluşlara teşekkür ederiz. Temennimiz  bizi örnek alarak, Nutuk’u herkesin okuması ve sahip olması için kişi ve kuruluşlar arkamızdan gelir.” Dedi.

Hayat Melodisi kitabına Akhisarlıların gösterdiği ilgiye çok teşekkür eden  Lise öğrencisi engelli  Büşra Çelik, “Mutluyum. Bize destek veren kişi ve kuruluşlar ve Can Kitap Evi sahibi Aysel İnan ile “Herkes Mutlaka Nutuk’u Okumalıdır” kampanyasını başlattık. Arkadaşlarım dan 50 kişinin sahip olduğu kurtarıcımız Atatürk’ün  ölmez eseri Nutuk’a çok sayıda daha öğrencimizin sahip  olması için  destek olan kişi ve kuruluşlarla görüşmeler yapacağız. Tekrar söylüyorum. Herk mutlaka Nutuk’u okumalıdır.” Dedi.