Haber Merkezi - Akhisarlı Hayırseverler Burs Projesine Destek Amaçlı Gezi Organize Etti

Akhisarlı yardımseverler Akhisarda bulunan AK-SEK Vakfı Burs Projesine destek vermek amacıyla Sındırgı kaplıcalarına 1 günlük gezi düzenledi.

Geziye eski gezi kolları başkanı Gülay Şerifoğlu ve eski AK-SEK Vakfı başkanı Erol Uygun tam destek verirken yeni gezi kolları sorumlusu ve Vakıflar Bankası emekli eski Müdürü olan Ayşe Bebek organizasyona hizmetleriyle destek oldular.

AK-SEK Vakfı Genel Müdürü Sabahat Uzun bundan sonraki zaman içinde okutmuş olduğumuz yüzlerce Üniversite öğrencisine her zaman olduğu gibi bundan sonrada her konuda hizmet vereceğiz. Okumuş yüksek tahsil yapmış her gencin Akhisarın kültürel ve ekonomik anlamda gelişmesinde şehrimize katkısı vardır bundan sonrada bu hizmetimiz devam edecektir. Bizlerden sonra bu görevlerde hizmet verecek kişilerinde bu konuda gerekli mücadeleyi canı yürekten yapacağı düşüncemiz sabittir dedi.

AK-SEK Vakfı 1993 yılından bu yana yüksek öğrenim bursu vermekle birlikte Akhisar içi ve Akhisarın köyleri ve ulaşabildiği diğer şehir ve köylerdeki öğrencilere eğitim ve giysi hizmeti vermekte olan bir vakıf.