Manisa Büyükşehir Belediyesi tarafından Akhisar Hanpaşa Mahallesi’nde yapılması planlanan düğün salonunun yeri belirlendi. Düğün salonunun yapılacağı arazi Ali Gencer isimli bir hayırsever tarafından Manisa Büyükşehir Belediyesi’ne bağışlandı.

Manisa Büyükşehir Belediyesi, ilçelerde yatırımlarına devam ediyor. Bu kapsamda Büyükşehir Belediyesi Emlak ve İstimlak Dairesi Başkanlığı tarafından Akhisar Hanpaşa Mahallesi’nde yapılması planlanan düğün salonunun tapu işlemleri tamamlandı. 

Düğün salonu yapılması planlanan 2797 metrekarelik arazi alanı çok amaçlı salon yapılması amacıyla Ali Gencer tarafından Manisa Büyükşehir Belediyesi’ne bağışlandı. Manisa Büyükşehir Belediyesi Akhisar Koordinatörü Doğan Ensivri, Manisa Büyükşehir Belediyesi Emlak ve İstimlak Daire Başkanlığı Şefi Hüseyin Vural, Hanpaşa Mahallesi Muhtarı Halil İbrahim Gencer ve bağışı yapan Ali Gencer’le birlikte resmi tapu işlemi tamamlandı. 

Yapılan bağışla birlikte düğün salonu arazisinin belirlenmesi üzerine konuşan  Hanpaşa Mahallesi Muhtarı Halil İbrahim Gencer, “Yıllardır mahalle halkı olarak salon sıkıntımız çok büyüktü. Bu büyük sıkıntıdan bizleri kurtaran Büyükşehir Belediye Başkanımız Cengiz Ergün’e mahalle sakinleri adına teşekkür ediyorum” dedi.