Akhisarpress.com - Akhisar Belediyespor’da ilk imzayı Buruno attıktan sonra, prensipte anlaşan Teknik Direktör Hamza Hamzaoğlu’da imzayı attı.

Yılmaz Atabarut Tesislerinde Kulüp Başkanın Hüseyin Eryüksel’in odasın yapılan imza töreni ile Hamza Hamzaoğlu ve ekibi tekrar bir yıllığına resmen Akhisar Belediyespor’un başında kaldı.

İmza töreninden sonra Hamzaoğlu yaptığı açıklamada tekrar arkadaşları ile Akhisar Belediyespor’un başında olmaktan mutluluk duyduğunu belirterek, “ Yönetim kurulumuza raporumuzu verdik. Büyük ölçüde takımımızdaki oyuncuları kadromuzda tutmak istiyoruz. Çok daha başarılı bir sezon geçirmek için 4-5 transfer yapacağız. Bu arada bazı yetenekli genç oyuncularımızı da kiralık verebiliriz.” 1 Temmuz da Akhisar’da top başı yapacaklarını, bir yurt içi kamp döneminden sonra müsabakalar yapmak için yeri daha belli olmayan yurt dışında kamp yapmayı planladıklarını söyleyen Hamzaoğlu, gündemde olan Gekas’ın transferi konusunda, “ Biz Gekas’ı kadromuzda görmek istiyoruz. Onun Akhisar’da mutlu olduğunu biliyoruz. Fakat bize gelip “Ben Akhisar’dan ayrılmak istiyorum” derse, başta kulübümüzün menfaatlerini düşünerek katı tutum içine girmeyiz. Ondan haber bekliyoruz.” Yapılacak transferler içinde görüşlerini açıklayan Hamzaoğlu, “Bu güne kadar kesin bir oyuncu ile masaya oturmadık. Menajerler ve dostlar vasıtası ile gelen bilgileri değerlendiriyoruz. Tabii ki bir oyuncunun transferi için yönetim kurulumuz masaya oturarak karar verecektir. Biz teknik ekip olarak sadece “bize yarar sağlar” diye öneride bulunabiliriz.” Dedi.