Akhisarpress.com - Spor Toto Süper Ligde mücadele eden Akhisar Belediyespor Almanya kampı sonrası Yılmaz Atabarut Tesislerinde çalışmalarını sürdürüyor.

Teknik Direktörü Hamza Hamzaoğlu gazetecilere yaptığı açıklamalarda 14 günlük Almanya kampının verimli geçtiğini yaptıkları hazırlık maçlarının birini kazanıp üçünde mağlup olduklarını ifade etti.

Lige iki hafta kala sıkı çalışarak iyi bir giriş yapmak istediklerini belirten Hamzaoğlu; “Ligin başlamasına iki hafta kaldı. Bu süre içinde iyi çalışıp lige iyi bir giriş yapmak istiyoruz. Transfer konusunda büyük ölçüde eksiklerimizi tamamladık. Ancak transferin son gününe kadar, aramıza yeni katılanlar veya aramızdan ayrılanlar olabilir.

Gekas ile ilgili soruları da yanıtlayan Hamzaoğlu; “Gekas bizim oyuncumuz, takımda yeri hazır olması için çalışması lazım. Kulübümüz şartlarına evet derse takımımızın her zaman kapısı açık. Gekas’ın şunu bilmesi lazım, bu şehir onu çok sevdi, bizler ona çok değer verdik. Bazen bu değerler bir şeylerle ölçülmez, biz ondan daha farklı bir davranış beklerdik. Şuanda Gekas’ın aramızda çalışıyor olmasını isterdik. Ama belki kendi profesyonel anlayışıdır yada menajerlerinin düşüncesidir. Herkesin düşüncesine saygı duyarız. Dönerse kapımız açık, sözleşmeli oyuncumuz. Gelirse takımla birlikte çalışmalarına başlar, onlardan daha iyi duruma geldiğinde takımda yerini alır.

Diğer yandan Akhisar Belediyespor 4 Ağustos Pazar günü saat 17.30’da Akhisar Şehir Stadında Yunanistan Süper Lig takımı A. Kallonis ile bir hazırlık karşılaşması yapacağı bildirildi.

Akhisar Belediyespor’da antrenmana izinli olan Bruno ve sakatlığı süren Mustafa Aşan katılmadı.

Akhisar Belediyepor Senegal’in Ouakam takımında forma giyen 23 yaşındaki Baye Oumar Niasse’yi denemek için antrenman programına alındığı öğrenildi.