Akhisar da Kaymakamlık görevini yapan ve şuan da Milli Güvenlik Kurulunda Genel Sekreter olan Seyfullah Hacımüftüoğlu Akhisar Kaymakamlığını ve ilçedeki çeşitli yerleri ziyaret etti.

2003-2005 yılları arasında Akhisar Kaymakamı olarak görev yapan ve halen Milli Güvenlik Kurulu Genel Sekreterliği görevini yürüten Sayın Seyfullah Hacımüftüoğlu İlçemize gelerek çeşitli ziyaretlerde bulundu.

Seyfullah Hacımüftüoğlu'nun kaymakamlık ziyaretine, Akhisar Belediye Başkanı Salih Hılzı, Başkan Yardımcısı Ömer İşçi, Akhisar Emniyet Müdürü Engin Pınar, Akhisar İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı Mete Demir, Akhisar İlçe Milli Eğitim Müdürü Süleyman Mermer ve Akhisarlı ünlü yazar Bahadır Yenişehirlioğlu’da eşlik etti.
           
İlçemizde görev yaptığı süre içerisinde tüm Akhisarlıların büyük sevgisini kazanan ve unutulmayan Sayın Seyfullah Hacımüftüoğu, Kaymakam Kaan Peker’i makamında ziyaret ederek, Akhisar’lılarla ve eski dostlarıyla hasret giderdi.


SEYFULLAH HACIMÜFTÜOĞLU KİMDİR?

1960 yılında Trabzon Çaykara' da doğdu. 1984 yılında Ankara Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi'nden mezun olmuştur. Taraklı, Şemdinli, Doğanyurt, Ceylanpınar, Serinhisar, Akhisar Kaymakamlıkları, Devlet Personel Başkanlığı başkan yardımcılığı, 2007-2009 yılları arasında Başbakanlık müsteşar yardımcılığı görevlerinde bulunmuştur. 29 Ağustos 2009 tarih ve 2009/15395 sayılı Bakanlar Kurulu Kararı ile Rize Valisi olmuştur. 19 Mayıs 2012 tarihli Resmi Gazete'te yayımlanan Valiler Kararnamesi ile İçişleri Bakanlığı müsteşarlığına atanmış ve 16 Eylül 2014 tarihinde ise Milli Güvenlik Kurulu genel sekreterliğine atanmıştır