Akhisarpress.com - Cumhuriyet Halk Partisi Akhisar Belediye Başkan Aday Adayı Dr.Gökhan Gürel ön seçim öncesi çalışmalarını sürdürüyor.

Genç Aday Adayı Dr. Gökhan Gürel Akhisar’daki Sivil Toplum Örgütleri, Esnaf Odası Başkanları ve temsilcileri ile sabah kahvaltısında bir araya geldi. Sivil Toplum örgütleri ile tanışma adı altında düzenlenen kahvaltı programı Egea Cafe ve Restoran’da gerçekleştirildi.

Çok sayıda sivil toplum örgütleri temsilci ve başkanlarının katıldığı kahvaltı programında kendini tanıtan ve projelerini anlatan Gürel, “ Bizim koltuk sevdamız yok, bizim hizmet sevdamız var. Ben kendim Sivil Toplum Örgütlerinden yetişme olduğum için Sizlerin sıkıntılarını çok iyi bir şekilde anlıyorum. Çalışmalarımızı amacımız doğrultusunda başlattık. Dileğimiz Akhisar Belediyesini gerçekten Akhisar’ın hizmeti için kullanmak ve hizmet etmektir.

Daha önceki konuşmalarımda da belirttiğim gibi Biz Akhisar’ın kaybedilmiş 10 yılını geri kazanmak ve laf ile değil, Akhisar’ımızı gerçekten marka şehir yapmak için çalışacağız. Sizlerin ve bütün Türkiye’nin de bildiği gibi Akhisarspor’umuz Süper Lig’de mücadele ediyor. Ancak Akhisar’a sadece Akhisarspor’un Süper Lig’de olması yetmez.. Her Anlamda Süper Lige çıkmayı hak ediyor. Tabi bunun yanı sıra Akhisar’daki Sivil toplum örgütleri ile, Ticaret Odamız ile Borsamız ile organize çalışacağız. Akhisar’ın gelişmesi için bütün Akhisar olarak çalışacağız. Bizim tek derdimiz hizmet ve Akhisar’ı her anlamda hak ettiği Süper Lige çıkarmak..” diyerek konuşmasını sonlandırdı.