Akhisarpress.com

 

Gülbeyaz-ı Ziyafet Spor Toto Süper Lig temsilcisi Akhisar Belediyespor, yönetim, teknik heyet ve futbolcularına akşam yemeği verdi. 


Gülbeyaz-ı Ziyafet işletmecisi Şaban Taşkıran ve oğulları Cengiz, Cem, Mustafa Taşkıran futbolcuları tek tek kapıda karşıladı. 


Akhisar Belediyespor Başkanı Hüseyin Eryüksel’e, Teknik Direktör Hamza Hamzaoğlu’na ve kaptan Emrah Eren’e çiçek veren Gülbeyaz-ı Ziyafet işletmecisi Şaban Taşkıran; “Bizler her zaman şehrimizin takımı Akhisar Belediyespor’un arkasındayız. Sizlerin başarısı bizi mutlu ediyor. Pazar günü oynayacağımız İstanbul BŞB.Spor maçında hepinize başarılar diliyor, kazasız belasız bir sezon olmasını temenni ediyorum.” Dedi.


Takım kaptanı Emrah Eren;” Bizlere bu güzel akşam yemeğine davet eden Şaban Taşkıran’a ve Gülbeyaz-ı Ziyafet çalışanlarına, tüm takım arkadaşlarım adına teşekkür ediyorum.” dedi.


Yemek sonrası Akhisar Belediyespor'lu futbolcular, Gülbeyaz-ı Ziyafet Restaurantı sahibi iş adamı Şaban Taşkıran, oğulları ve personeli ile birlikte toplu hatıra resim çektirdiler.