Akhisar Genç İş Adamları Derneği (AKGİAD) yeni yönetimine seçilen Özkan Kalın ve yönetim kurulu arkadaşları, Akhisar Sağlık Eğitim Kültür (AKSEK) Vakfına nezaket ziyaretinde bulundular.

AKGİAD yönetimi ile  AKSEK Vakfı yönetimi v e üyeleri arasında çok sıcak bir havada geçen toplantıda Akhisar için ortaklaşa yapılacak çalışmalar görüşüldü. AKİGAD yeni yönetiminin göreve geldikten sonra çıkarma kararı aldıkları AKİGAD dergisinin ilk sayısı  dağıtıldı. Bu derginin devamlı yayınlama kararı alındığı, gelecek sayılarda  AKSEK Vakfından başlayarak  Akhisar’ın değişik sivil toplum örgütlerinin ve Akhisar’ın tanıtımına önem verecekleri AKGİAD başkanı Özkan Kalın tarafından açıklandı.

AKGİAD Başkanı Özkan Kalın  ve arkadaşlarını, AKSEK Vakfı dönem başkanı eski belediye başkanlarından Hüsnü Kahraman, kurucu başkan Vehbi Başaran, başkanlık yapmış, Orhan Mandacı,  Erol Uygun, Genel Sekreter Sabahat  Uzun, yönetim kurulu üyeleri ve bazı üyelerle  tarafından karşılandılar.  Vakıf başkanı Hüsnü Kahraman  AKGİAD yönetiminin ziyaretinden mutlu olduklarını, belirterek, “Akhisar’da her platformda  sizlere çok önemli görevler düşüyor. Bizlerin yerlerine sizler geçeceksiniz. Bizlerin tecrübeleri, sizlerin dinamik ve gençliği ile Akhisar’ın çok daha iyi yerlere gelmemesi için hiçbir neden yoktur. Yaşadığımız bu kent ve bu topraklarda  kazandıklarımızı, bu halkın daha çağdaş, daha yaşanır olması için  hepimize düşen görevler vardır. Sizlerin bunu gerçekleştireceğinize inanıyoruz.” Dedi.

AKGİAD Başkanı Özkan Kalın’da ziyaretlerinde gördüğü sıcak karşılama için teşekkür ederek, “Görev geldikten sonra  yönetim kurulu arkadaşlarım   ve üyelerimiz iler birlikte  aldığımız bayrağı daha yükseklere çıkarmak için projeler üzerinde çalışmaya başladık. Birçok yatırım ve ziyaretler de bulunduk. Hiçbir kişi ve kuruluşu hedef almadan görüşlerimizi açıklamayı görev bildik. Akhisar’ın tanıtımı için  ilk aşamada 4 ayda bir yayınlanmak üzere  bir dergi çıkarmaya başladık. İlk sayımız çıktı. 2. Sayımızın hazırlığına başladık. Bu sayımızda AKSEK Vakfının, kuruluşu, çalışmaları  ve duruşu  hakkındaki bilgileri Akhisarlılara, yolladığımız Türkiye’deki tüm genç iş damları  dernekleri  vasıtası ile ülkemizdeki yerleşim birimlerimizin de bilinmesini sağlamış olacağız.” dedi. Sıcak bir ve dostluk havasında geçen sohbet toplantısında,  AKSEK Vakfı kurucu başkanı Vehbi Başaran ve başkanlık yapmış Orhan Mandacı’da görüşlerini açıkladılar.