Akhisar Hava Meydan ve Garnizon Komutanının eşi Ferzan Arıkan Şahin ve  Hava Meydan personeli eşleriyle birlikte Akhisar huzurevi  ziyaret edip yaşlıların ellerini öpüp sohbet ettiler.

Akhisar Huzurevi Müdür vekili İbrahim Ortaç ve yaşlılar adına Ali Aydemir (84) Garnizon Komutanı eşi Ferzan Arıkan Şahin ve  Hava Meydan personel eşlerini karşıladılar. Garnizon Komutanının eşi Ferzan Arıkan Şahin, huzurevi yaşlısı Ali Aydemir'e bir buket çiçek verdi. 

Huzurevinin işleyişi hakkında bilgiler veren Akhisar Huzurevi Müdür vekili İbrahim Ortaç;" Bu ziyaretlerin anlamı yaşlılarımız için çok önemli oluyor. bu gibi ziyaretlerinizi her zaman gerçekleştirebilirsiniz.” dedi.

Hava Meydan ve Garnizon Komutanlığı eşlerinin ziyaretinden çok memnun kaldıklarını söyleyen Huzurevi yaşlıları Osman Yurt (85), Zahide teyze (80), Şair amca Mehmet Özhan'ın şarkıları söyleyerek ziyarete renk kattılar.

Ziyaret sonunda Huzurevi yaşlılar adına Ali Aydemir, kendilerinin yaptığı el emeği çay tepsini, Hava Meydan ve Garnizon Komutanının eşi Ferzan Arıkan Şahin'e hediye ettikten sonra toplu halde fotoğraf çektirdiler.