Geçtiğimiz 1 Şubat Çarşamba günü akşam saat 20.00 sıralarında Ulucami Mahallesindeki evinde meydana gelen yangın sonucu evsiz kalan Mehmet Dağ sorumluların bir an önce görevlerini yerine getirmesini istiyor.
 
Evli ve 2 çocuk sahibi olan Mehmet Dağ, Akhisar Press Haber’e evinin yandığı o akşamı anlattı ve sorumluların bir an önce görevlerini yerine getirmesini istedi.
 
Ulucami Mahallesi 379 Sokak Numara 27’de bulunan evinin mutfağındaki lambanı patlaması sonucu yangının meydana geldiğini ifade eden Dağ; “Her zamanki gibi evde yemeğimizi yedikten sonra dışarıya çıkmıştım. Aradan 15-20 dakika geçtikten sonra eşimden telefon geldi. Evde yangın başladığını öğrendim. Olay eşim mutfakta sarma sardığı sırada çocukları kontrol etmek için diğer odaya geçtiğinde oluyor. Eşim tekrar mutfağa döndüğünde lambanın alev aldığını görüyor. Hemen çocuklarımızı alıp dışarıya çıkıp çevredekilerden yardım istiyor. O sırada itfaiye ekiplerine haber veriliyor, sağ olsunlar kısa sürede gelip yangına müdahale ediliyor. Ben eve döndüğümde itfaiye ekipleri yangına müdahale ediyordu. Ama tabi yangın çok hızlı ilerleyip tüm mutfağı ve evimizi kullanılamaz hale getirdi.
 
Yangının sokaktaki elektrik tellerinin yanmasının ardından meydana gelen şase sonucu çıktığını belirten Dağ; “Bu sokakta zaten uzun süredir elektrik tellerinde sorunlar var. TEDAŞ bu telleri ek yapıp bırakıyor. Bizim evimizdeki yangın öncesi elektrikler gidip geliyor. Sokağın başındaki elektrik telleri yanıyor. Oluşan şase sonrası evimizde yangın çıkıyor ve sokaktaki diğer evlerin hepsinde de bozulan elektronik cihazlar var. Tüm sokak sakinleri bundan şikayetçi.” Dedi.
 
Yangın sonrası evlerinin kullanılamaz hale geldiğini ve komşularında kaldıklarını ifade eden Dağ; “Birisi okula giden iki çocuğumuz var. Evimiz şuan kullanılamaz halde o günden beri komşularımız ve arkadaşlarımız evlerinde bizi misafir ettiler. Biz sadece bunun sorumluların mağduriyetimizi gidermelerini istiyoruz” dedi.